cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S 24 Plus Pil

(Topic created on: 02-06-2024 10:49 PM)
419 Views
GüneşOğuz
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar pil koruması açık ve temel işaretli olmasına rağmen %100 doldukdan sonra ekran açık ve şarjda olmasına rağmen %100 seviyesinin altına düşmedi hiç.Normalde %95 e kadar düşmesi ve sonra tekrar şarj etmesi gerekiyor.Hiç kontrol ettiniz mi?

image

6 Comments
westworld
Active Level 5
Galaxy S
Stand by modunda 100den 95 e hemen dusemez ki zaten. Tum gece en fazla 3-4sarj tuketiyor genelde. Cihazda video vs mi izlediniz belki oyle bir durumda sarja devam ediyor olabilir
GüneşOğuz
Active Level 5
Galaxy S
Cihaz stand by modunda değil.Şarj takılıyken kullanmaya devam ediyorum.Ekran full açık yani.%99 bile olmadı.
westworld
Active Level 5
Galaxy S
Ben bu ayari gece yatarken sarja takma durumunda kullanisli olacagini düşünüyorum. Sizin kullanim durumimunda atiyorum 15 dakika falan birseyler izlendiginde vs bile dusmuyorsa cidden ilginc. Ekran acik degilken boyle davranmasi planlanmis olabilir
0 Likes
GüneşOğuz
Active Level 5
Galaxy S
Söylediğiniz gece ayarı adaptif olan ayar...%95 te şarjı kesen temel ayar.Ben temel ayarda kullanıyorum.
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Pil koruması bizim telefonlarımızda yok mu acaba standar %85 keser var bende ama s23 fe
0 Likes
GüneşOğuz
Active Level 5
Galaxy S
S 24 lerde de var...%80 e gelince kesiyor.Bu benim bahsettiğim başka bir pil koruması.
0 Likes