cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SİZCE S22 KAÇ YIL KULLANILIR RAHATLIKLA KULLANAN KİŞİYİ 8-9 YIL GÖTÜRÜRMÜ S10+ GİBİ MESELA

(Topic created on: Thursday)
264 Views
KaanEfeVR
Active Level 5
Options
Galaxy S

22 Comments
eros09
Active Level 6
Galaxy S
Bence götürür bir yıl oldu benim alalım en ufak bi kasma yok
KaanEfeVR
Active Level 5
Galaxy S
Benimde 1 yıl olacak işte 9-10 ay oldu şusn
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Sonuçta s serisi uzun ömürlü. Ama güncellemelerinin sonuna geliyor bir custom rom ister. Arada batarya da değişmesi gerekiyor. 3-4 senesi daha var o cihazın. Ama cihazın da kendisi 3 yıllık hatırlatayım.
KaanEfeVR
Active Level 5
Galaxy S
Valla benim annemde j8 var hala kullanıyor sıkıntısız zaten sadece arama ve instagramda kullanıyor
muhammedalttn
Active Level 6
Galaxy S
Ortalama 5, 6 yıl sonra dayansa bile sıkılıyorsun o telefondan.
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Kullanim amacına ve teknolojik trendlere göre değişecek bir durumdur. Ama kişisel görüşüm donanımsal olarak uzun bir süre cihazlar sabit kalacaktır yazılımlar ile insanları yeni cihaz almaya yönlendirmeye çalışacaklar. Yapay zekanın suyunu çıkartana kadar o şekilde bir satış politikası yapacaklarını düşünüyorum. O yüzden eğer öyle trend peşinde değil gündelik kullanırım derseniz uzun bir süre sizi idare edecektir
KaanEfeVR
Active Level 5
Galaxy S
Valla ben bu telefonu aldıktan sonra çok pişman oldum acaba dedim çok mu para verdim gerek varmıydı falan babam hediye olarak aldı dedim acaba babama yük olmuşmuyumdur falan sonra dedim bu telefon ömrü sona gelene kadar kullanacağım dedim valla
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Aynı durumu bende yaşadım. 3 sene önce babam Samsung A52s aldı, fiyatı yaklaşık 1.5 asgari ücret civarıydı. Ben de acaba bu kadar pahalı telefonu aldırmakla hata mı ettim diye dünüyordum lakin telefon 3 yılı geçti halen şükür telefonumdan memnunum ve aileme bolca Allah razı olun diyorum. S22 amiral gemisi bir telefon. Sadece ısınma ve pil şikayetleri var, eğer yeni gelen güncelleme ile bu sorunlar düzeldiyse nasipse en az 5 sene kullanırsın.
KaanEfeVR
Active Level 5
Galaxy S
Galiba biz malımıza,ailemize,paramıza değer veriyoruz olması gerekende bu bence