cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SİMGELER

(Topic created on: 04-10-2023 08:23 PM)
351 Views
1453FTH
Active Level 5
Options
Galaxy S

ARKADAŞLAR HAYIRLI AKŞAMLAR HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM, SORUNUM EKRANDAKİ SİMGELER ÇOK KÜÇÜK, DAHA ÖNCE POCO X3 NFC KULLANDIM ANA EKRAN AYARLARINDAN SİMGE BOYLARI AYARLANIYORDU.ACABA BENMİ BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ TEŞEKKÜR EDERİM 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sorun çözüldüyse yanıtlarıma çözüm kabul et yaparsanız memnun olurum.

View solution in context

9 Comments
Vueennx
Active Level 7
Galaxy S
Good lock uygulamasını indir orda olması lazım galaxy storedan indirebilirsin samsungun uygulaması ords bir çok telefon modifikasyon özelliği mevcut
1453FTH
Active Level 5
Galaxy S
Çok sağol kardeşim teşekkür ederim hemen bakacam
0 Likes
Filistin
Active Level 6
Galaxy S
Dostum, malesef Samsung'da simge boyutunu büyütüp küçültme ayarı yok.
1453FTH
Active Level 5
Galaxy S
Sağolasın kardeşim Birisinden kurtulalım derken diğeri daha kötü oluyor Hayırlı akşamlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekrana basılı tutup ayarları düzenleyin.Sayı düştükçe simgeler biraz da olsa büyüyor veya go launcher kullanıp istediğin gibi düzenleyebilirsin.Screenshot_20230410_213916_One UI Home.jpgScreenshot_20230410_213940_One UI Home.jpg
1453FTH
Active Level 5
Galaxy S
Çok teşekkür ederim kardeşim sağol go launceri hemen deneyeceğim,Chrome yi kuracak samsung browseri sevmedim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung browser ve chorome bence ikiside dursun cihazında çünkü bazen birinin açmadıgı sayfayı diğeri açabiliyor.
1453FTH
Active Level 5
Galaxy S
AYNEN BENDE SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ KULLANIYORUM CROME DEN VAZGEÇEMEDİM SAMSUNG ÇEVİRİ ÖZELLİĞİ ÇALİŞMJYOR
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sorun çözüldüyse yanıtlarıma çözüm kabul et yaparsanız memnun olurum.