cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Rehberimden kişi siliniyor

(Topic created on: 01-15-2023 12:55 PM)
2315 Views
caglazd
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar galaxy s22 telefona sahibim ama rehberimdeki kişiler otomatik olarak kendi kendine siliniyor whatsappta **bleep** konuştuğum için **bleep** ediyorum büyük ihtimalle rehberimin büyük bir kısmı silindi. Telefonu SIFIRLAMAK İSTEMİYORUM. Sıfırlama OLMADAN ne yapmam gerek acil yardım

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. Cihazınızda oluşan bu sorun ile kaynaklı durumun kontrol edilmesi için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711

View solution in context

Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Kişiler uygulamasından sol üstten görüntulenecek kişilere bak belki silinmiyordur ya da senkronizasyon sorunu vardır. O da Ayarlar-Hesaplar-Kişiler. Google hesabı kaldırdınız mı hic ya da sifre degisikligi gibi.

View solution in context

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yaptığınız işlemleri hatırlamaya çalışın,kendiliğinden silmez.
caglazd
Beginner Level 4
Galaxy S
Kendiliğinden siliniyor sürekli konuştuğum insanlar olduğu için **bleep** ediyorum ve 1-2 kişi değil çok kişi silmiş
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. Cihazınızda oluşan bu sorun ile kaynaklı durumun kontrol edilmesi için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Kişiler uygulamasından sol üstten görüntulenecek kişilere bak belki silinmiyordur ya da senkronizasyon sorunu vardır. O da Ayarlar-Hesaplar-Kişiler. Google hesabı kaldırdınız mı hic ya da sifre degisikligi gibi.