cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Rehberde gösterilecek kişileri seçme S10+

(Topic created on: 12-26-2020 05:46 AM)
6104 Views
interferon
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Selamlar,

S10+ arayüzünde bir türlü rehberde gösterilecek kişileri seçebileceğim bir yer bulamadım. Sim, telefon hafızası veya Gmail kişilerimden hangilerinin gösterileceği seçmek istiyorum. Şuanda nerede ne kadar kişi varsa hepsi karışık bir şekilde topluca gösteriliyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba interferon,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
rehber > sol üstte 3 çizgi > tüm kişiler yazar oraya dokunduğumuz zaman gösteriyor
interferon
Beginner Level 3
Galaxy S
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz kısımdan kişileri görüp düzenleyebiliyoruz ancak bu düzenleme arama yaptığımız kısımdaki kişiler sekmesini değiştirmiyor ne yazık ki
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
bunu yaptığında diğerlerini göremezsiniz emin misin bütün kişileri karışık gösterdiğine

Screenshot_20201226-094215_Contacts.jpg

interferon
Beginner Level 3
Galaxy S
buradan ayarladiktan sonra telefon uygulaması üzerinden kişiler sekmesinde yine tüm kişiler gözüküyor maalesef
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba interferon,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD