cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ROM Önerin 🤷‍♂️🤷‍♂️

(Topic created on: 05-28-2021 11:29 PM)
495 Views
HxBxS
Active Level 6
Options
Galaxy S
Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın dostlar...

s7 edge cihazıma fatklı bir ROM atmak istiyorum ama farklı görsel grafik türünde birşeyler olsun istiyorum...

mesela cihazın güç aılışı yani tamamiyle kapandıktan sonra açılış taki ekranda değişiklikler yapabileyim...

klasik veya modern android görünümü değilde biraz daha göze albenisi olan yada farklı gelen görsellere sahip olmalı örneğin tema simgeler windowsun herhangibir sürümüne ait olabilir...
menü alanları symbian tarzında olabilir

ve cihazın mümkün olduğunca tüm özelliklerini kullanmalı var olan özellikleri kısıtlamamalı en basit örnek kamerayi yine normal ROM daki gibi geniş seçenek ve ayarlarda kullanabilmeliyim mesela...

sadece görsel amaçlı olmamalı sistemselde olmalı aynızamanda...

vakit ayıran arkadaşlar için şimdiden teşekkürler 🤗🤗🤗

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba HxBxS,

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama, siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme ve resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Yetkisiz işlemleri önermemekteyiz, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakmaktadır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy S
stock tabanlı romlarda aradıklarını bulman zor ama pixel ve aosp tabanlı romlarda launcher giydirip olabilir bootlogo değiştirmek zor değil kendinde kök erişimi ile yapabilirisin
HxBxS
Active Level 6
Galaxy S
ama yinede cevap için teşekkürler 🤷‍♂️🤷‍♂️
0 Likes
HxBxS
Active Level 6
Galaxy S
kökten değiştirmek gitarafıma zor geliyor 🤣🤣🤣 birde lancher ike yapıcak olsam niye rom atayım play store da lanchur dolu aradığım şey tam olarak android rom değil zaten...
0 Likes
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy S
pixel rom ve aosp rom kullanma amacı launcher giydirmek değil zaten daha fazla özelleştirme animasyon hız görsellik
0 Likes
HxBxS
Active Level 6
Galaxy S
sizi gayet iyi anlıyorum ama aradığım daha farklı birşey 😊😊 zaten canım sıkıldıkça 2si arqsında geziniyorum bunlardan daha farklı birşeyler lazım... rom u attığımda o romdq dolaşmak bana eğlenceli gelmeli bunlar kesmiyor artık... ondan dolayı yani 😊😊😊
0 Likes
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy S
😉
0 Likes
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy S
s7 edge varken elimde netteki romların tamamına yakını denedim android 6.0 7.0 8.0 9.0 dual boot patcher ve windows emülatör de dahil
0 Likes
HxBxS
Active Level 6
Galaxy S
al bendende okadar keşke multi rom atabilksek(varsada ben bilmiyorum şahsen)
aynı pc deki gibi açılışta falan sorsa androidmi
ios mi
pixelmi
falan filan diye en azından birşeyler olurdu 😄😄😄🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
0 Likes
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy S
multirom gerçekten efsane bir yazılım s7 edge desteği yok recovery yapmayi bilsem multirom yapmak zor değil yeni androidlerde data bölümleri değişti s7 edge gibi eski androidlere yapılabilir