Original topic:

RAM PLUS ALANI ARTIYOR !📱🗜

(Topic created on: 05-07-2025 01:31 PM)
252 Views
__ALPHA__
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Siz kullaniyor musunuz?

image

image

image

Kaynak:donanımhaber

8 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır
Enes24
Active Level 6
Galaxy S
Şarjı çabuk bitiriyor diyorlar zaten 23 FE kullanıyorum nerden neyi tasarruf etsem diye bakıyorum 😀
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Eğer pilden tasarruf etmek istiyorsanız bir paylaşımım var bu konu ile alakalı olarak .

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Daha-UZUN-PİL-ÖMRÜ-️-️/td-p/19313966?src=ShareByUserCM
0 Likes
Enes24
Active Level 6
Galaxy S
Hepsini yapıyoruz da yine zor görüyoruz 5-6 saati 😀 işin garibi 2 ay önce pil değişti garantiden. İnşallah değişmiştir demeye başladım
Galaxy S
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
0 Likes
Galaxy S
Bence çok gereksiz bir mevzu 4 gb üstü rama sahipseniz gereksiz
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Ram plus genelde düşük islemci gucune sahip giriş seviyesi yahut düşük orta seviye telefon modelleri için uygun bir özellik. Bu cihazlar çoklu islem yaparken yahut yuksek guc isteyen bir islem yaparken zorlandığı için sanal ram telefona destek sağlıyor. Ama iyi bir islemci ve ram varsa bu özelliği kullanmaya gerek yok. Ram plus, depolamadan yani bellekten yer aldığı için bellekte sıklıkla bir okuma yazma işlemi oluyor. Bu da telefona ekstra güç harcatıyor. Ayrıca depolama ne kadar fazla okuma yazma işlemi yaparsa ömrü de o derece azalacaktır. Bunun dışında kullandığım s23'te gozlemledigim kadarıyla ram plus açıkken cihaz bakımından kontrol ettiğim kadarıyla boşta kalan ram miktarı daha az oluyor. Kapatınca daha fazla oluyor. O yüzden ben kapali kullanmayı uygun buluyorum. Dediğim gibi islemci ve ram açısından nispeten zayıf cihazlar için alternatif olabilecek yararlı bir özellik.
Galaxy S
aynen öyle🙏