cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Popup bildirim hatası

(Topic created on: 04-24-2022 11:31 PM)
251 Views
ilkesert
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

S20FE /////  Always on display açık olsa da açık olmasa da pop up(bildirim) ekranda çıktığında ve telefonu açtığımda beyaz bi çizgi oluşuyor. Zaten bazen dokunmatiği 2 liyor ya da 5 liyor onlara bir şey dmeiyorum fakat bu arada çizgi çıkması bazen video izlerken vs. Canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ilkesert,

Durumu incelememiz için görselle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

3 Comments
ilkesert
Beginner Level 3
Galaxy S
Bu çizgi oluşuyor ve klavyede yazı yazarken bi tuşa basıyorum 4 tane sayıyor ben bu durumdan çok sıkıldımmmmmScreenshot_20220424-233257_Gallery.jpg
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran arızalı sanırım garanti varsa gönder yada uzaktan destek al ben de s20fe kullanıyorum da aynı sorunu yaşamadım
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ilkesert,

Durumu incelememiz için görselle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​