cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Play Store, mağaza dışı indirilen uygulamaları güncellemenize izin verecek 😲

(Topic created on: 07-31-2024 11:10 PM)
564 Views
MamiM34
Active Level 8
Options
Galaxy S

image

Google Play Store, yakında mağaza dışından indirilen ve yüklenen uygulamaları güncellemenize izin verecek. Yeni "Play'den Güncelle" seçeneği 42.0.18 sürümünde görüldü

•  Google Play Store, şu anda üçüncü parti mağazalardan indirilen uygulamaları güncellemenize izin vermiyor. Bu durum yakında değişecek gibi görünüyor. Play Store uygulamasının en son beta sürümünde “Play’den Güncelle” seçeneği görüldü.

• Bu değişiklik, Play Store 42.0.18 sürümünde **bleep** edildi. Play’den Güncelle seçeneğiyle uygulamanın güncel sürümünü bulup indirme veya uygulamayı güncellemek için üçüncü parti kaynağı kullanma gereksinimini ortadan kaldıracak.

• Uygulama sayfasında “Cihazınıza yüklenen uygulama Google Play’den gelmedi. Uygulamayı orijinal kaynaktan veya Google Play’den güncelleyebilirsiniz.” uyarısı olacak.

Kaynak 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍

View solution in context

12 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
MamiM34
Active Level 8
Galaxy S
Herzaman efendim 😄
haklisin
Active Level 9
Galaxy S
Bence pek iyi değil. Crack oyun yükledin bedavaya güncelledin, oyunda gizli virüs varsa nolcak para vermeye gerek mi olcak yani sıkıntı bence
haklisin
Active Level 9
Galaxy S
Diyelim ki crack oyun yükledin virüslü, play store dan da güncelledin ne olacak şimdi virüs silenecek mi kalacakmi nolacak
haklisin
Active Level 9
Galaxy S
Play protect bir işe yaramıyor hocam hiçbir virüsü yakaladigini görmedim.
haklisin
Active Level 9
Galaxy S
Ben crack yüklemeyi bıraktım valla nolur normal
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ya şöyle eğer imzalama aynıysa önceden de izin veriyordu. Sonradan kaldırıldı. Şimdi yeniden ekleniyor. Elinize sağlık hocam 🙏🏼
MamiM34
Active Level 8
Galaxy S
Herzaman bizim görevimiz efendim 😄
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Eline sağlık 👏👏