cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil.

(Topic created on: a week ago)
91 Views
s10plussamsung
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar herkesin bayramını kutluyorum öncelikle arkadaşlar s10 plus telefonum da pil sorunu algılandı 2 sene önce tam bu zamanlar değişmiştim pillerin ömrü 2 sene mi ? Ve gelen uyarı şöyle (Pilde bozulma/Performans düşüklüğü)

(Piliniz performans düşüklüğü yaşadığından dolayı daha fazla yardım tavsiye almak için Samsung yetkili servisine uğrayın vs) Ve bu bana ne gibi sorunlar açabilir hemen değişmezsem. Teşekkürler.
8 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bazenleri pil sağlıklı olsada gönderebiliyor. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçip sağlığını öğrenin ona göre değiştirirsiniz. (Değiştirmesenizde Bir sorun olmaz sadece pil süreniz kısalır o kadar.)
0 Likes
Galaxy S
Değiştirdiğim pili biraz araştırarak internetten almıştım ve sonra tanıdık telefoncudan değişimini yaptırmıştım oda keşke bana gelip orjinal olarak aldırtsaydın internetten aldığım için olabilir mi ki ve bu pilde kalibrasyon falan diyorlardı onu yaptırmadığımdan da olabilir mi?
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Sanmıyorum. Muhtemelen orijinal bir parça olmadığı için.
0 Likes
Galaxy S
Teşekkürler artık bayramdan sonra uğrarım yetkili servise iletişime de geçtim görüştüm oda servise uğramamı söyledi
Galaxy S
yedek alıp cihazı sıfırla,düzelmezse pil değiştirt.Ömürleri 2 yıl değil.Bazen 2 bazen 1 sene bazen de 6 ay da hatta amiral modellerde ilk 1-2 ay da bozulabiliyor.Şans meselesi,kullanım şekli,bulunduğun ortam etkiliyor süreyi.
0 Likes
Galaxy S
Bazen sıkılıyorum telefon şarjdayken youtube den video falan izliyorum bunu son 1 - 2 aydır falan çok yaptım bu da etkilemiş olabilirmi😊
Galaxy S
evet,tabii ki etkiler😊
0 Likes
Galaxy S
O zaman kendimiz ettik kendimiz bulduk desene 😂 Neyse değiştiririz artık