cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil tüketimi

(Topic created on: Tuesday)
149 Views
eswarto1905
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar sizde de pil tüketimi çok oluyor mu acaba?

Samsung galaxy s24 ultra kullanıyorum ama güncelleme geldikten sonra sürekli jarz tüketimi oluyor sizde öyle mi acaba?
9 Comments
svd00
Active Level 4
Galaxy S
Yeni gelen guncellemeden sonra samsung telefonlara biseuler oldu sarj tuketimi kamera sorunu instagram sorunj gibi bende yasiyorum s24+kullaniyorum asiri sarj tuketimi oluyor duzelmesini bekliyoruz
Busragoktas
Beginner Level 2
Galaxy S
Kamerada ne gibi bir sorun yaşadınız acaba bende s24 plus kullanıyorum güncellemeden sonramı bozuldu kamerammı bozuldu bir türlü çözemiyorum
0 Likes
svd00
Active Level 4
Galaxy S
Bende anlamadim ama guncellemeden sonra videolar cok dusuk kalitede cekiyor yani instagrama atarken asiri puslu baskalarinin videolari bende puslu gozukuyor fotograflar kalitesiz sadece zoom aynı kalitede
0 Likes
Busragoktas
Beginner Level 2
Galaxy S
Benimde fotoğraf modumda sorun oluştu 50 mde bile çok düşük kalitede çekiyor zorla renkleri ayarlayıp odaklıyorum bu seferde otomatik düzeltme yapıp renkleri tekrar bozuyor otomatik hdryi kapattım sadece 15 m de kapanıyor birde fotoğraf moduna geçiş yaparken tık diye bir ses geliyor 7.0 güncellemisi için bizi büyük bir beklenti içerisine soktular ama sonu tamamen hüsran oldu ne yazık ki..
Teşekkür ederim cevabınız için
leventkara
Beginner Level 4
Galaxy S
Bende s24 ultra kullanıyorum aynı hata bende de var
topalhasan
Active Level 3
Galaxy S
Bende de var aynı sorun
eswarto1905
Active Level 1
Galaxy S
Arkadaşlar anladığım kadarıyla bunlar Samsung galaxy s25 ultraya yönelmişler diğer telefonlarına fazla önem verilmiyor bu konuda gerçekten de ıphone bütün telefonlara değer veriyor
Eylemm
Active Level 3
Galaxy S
S24U benim de aynı
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy S
Google play hizmetleri'nin halt yemesi olabilir. Benim A55'imde aynı oldu sürekli çalışıyor ırzı kırık uygulama. Bıktırdı beni. Geri bildirim yolluyorum ilgilenmiyorlarda her cevabın altına'da mesut yazıyor sanki mesuttan başka çalışan yok orda. Geçtiğimiz yıl aldığımda'da oldu 2-3 kere şikayet ettim ilgilenmediler. Sildim verisini kaldırdım izinlerini rahatlamıştım yine kudurdu. Şarjdan çıkartıyorum 1 saate %3-4 şarj harcıyor İnternet erişimi'de yok delirtiyor beni. Toplu bi şikayette bulunsak.
0 Likes