cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil kullanımı

(Topic created on: Saturday)
83 Views
GalaxyS8efsaneydi
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar S21 FE snapdragonlu modeli kullanıyorum. Mobil veri açıkken telefonu hiç kullanmadığım halde bekleme sırasında %25-30 arası şarjım gitti. Cihaz daha 3 haftalık ve aldığımdan beri de böyle. Ayıplı mal olabilir mi? Bu konudaki haklarım neler yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 

7 Comments
Galaxy S
Mobil veride her zaman daha fazla sarj tüketir ama o kadari ne kadar normal bilemiyorum
0 Likes
Galaxy S
Cihaz boşta duruyordu ben işte olduğum için kullanmadım hiç de normal gelmedi bana
0 Likes
Galaxy S
8 10 saat boşta duruyorsa normal gibi
0 Likes
Yiğit-S21FE
Active Level 3
Galaxy S
Normal değil
0 Likes
Galaxy S
Hard reset atacağım sonrasında da düzelmezse servise vereceğim. Yeni cihaz verme gibi durumları oluyor mu
0 Likes
Baran3472
Active Level 7
Galaxy S
3 haftalık bir cihaz sonuç olarak pil kalibrasyon olmamıştır kullanımınıza bağlı olarak optimizasyon oluyor bende s25+ alalı çok uzun bi zaman olmadı ilk 2 hafta benimde pil sürem 10-13 saat arası değişiyordu şuanlık yeni ve çok kullanılmamış bi cihaz için bu durum normal ileri zamanda düzelmez ise sonuç olarak insan yapımı hatalı ürün olabilir Hard reset ne kadar işe yarar pek bir fikrim yok servise başvurma gibi bi durum da tahminimce tekrardan yazılım atacaklar işe yaramaz ise pilinizi değiştirirler artık hala bir çözüm yoksa cihaz değişikliği talebinde bulunmanız gerekebilir
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam
0 Likes