Original topic:

Parmak izi

(Topic created on: 07-08-2025 03:07 PM)
145 Views
alekslsn
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24 Ultramı UI 7 sonrası batarya sorunu düzeltmek için fabrika ayarlarına döndürdüm. Telefon inanılmaz akıcı ve hızlı çalışıyor. Fakat kaş yaparken göz çıkardım. Şimdi de parmak izinde sorun yaşıyorum. Sensör algılıyor fakat daha sert basın veya parmak izi eşleşmesi diyor. Yeniden başlattım, birkaç kere parmak izini silip geri ekledim olmadı. Eklerken sorun yok, gayet güzel algılıyor. Sıfırlamaya önce de çok iyi çalışıyordu, dokununca bile açılıyordu. Şimdi tam tersi, istediğiniz kadar basın inanılmaz zor açılıyor veya açılmıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Bir de şunu dener misiniz, sanırım 2-3 tane parmak izi kaydedilebiliyor 3 kere aynı parmağınızı kaydedip dener misiniz?

View solution in context

0 Likes
7 Comments
starryblack
Active Level 8
Galaxy S
Parmak izi ui7 sonrasi tam stabil degil malesef, sizle ilgili sorun yok
alekslsn
Active Level 6
Galaxy S
Fakat cihazı sıfırlanamadan önce gayet iyiydi. UI 7 yi 4 ay önce yükledim.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Sıfırladıktan sonra ekran hassasiyetini açtınız mı ekran koruyucunuz varsa o yüzden olabilir.
0 Likes
alekslsn
Active Level 6
Galaxy S
Yapınca daha iyi çalışıyor fakat yine de eskisi gibi değil.
Solution
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Bir de şunu dener misiniz, sanırım 2-3 tane parmak izi kaydedilebiliyor 3 kere aynı parmağınızı kaydedip dener misiniz?
0 Likes
alekslsn
Active Level 6
Galaxy S
Dediğiniz gibiymiş, sanırım önceden de öyle yapmışım çünkü eskisi gibi. Saolun 😊
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim ben şunu da denemiştim, benim telefonumda parmak izi okuyucu arkada o yüzden 1.parmak izini kaydederken hem sağ hem sol işaret parmağımı kaydettiğimde tek parmak izi kayıtlı olmasına rağmen 2 parmakta açıyor. Bu şekilde maksimum 3 tane yerine 5-6 tane parmak kaydedilebilir.
0 Likes