cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Parmak izi sorunu 23 ultra

(Topic created on: 01-28-2024 11:05 PM)
286 Views
flasget
Active Level 7
Options
Galaxy S
Her telefon kilidini açmaya çalıştığımda parmak izi sensörü algilamiyor , bazende tek te algılıyor. ince jelatin var onun etkisinin fazla olduğunu düşünmüyorum. Yedek olarak 2. Parmak izi eklememe rağmen tak dokunur dokunmaz algılaması lazım Ken bas Allah bas gene tık yok. Sinir bozucu oldu var mı çözümü 
0 Likes
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bunları aç 1706472402738.jpg
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy S
Açık tolga kardeş
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekran koruyucu çok kalinsa yapabilir güncelleme kaynaklı olabilir bide son olarak cihazı varsayilan ayarlara sıfırla
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy S
Daha geçen Hard reset attım, ekran koruyucu kağıttan farkı yok daha başka bir çözümü yok sanırsam
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yazılımsal ufak hatalar olabilir
0 Likes
YunusEmreMer
Active Level 5
Galaxy S
S23U kullaniyorum bende kalin ince koruyucuylada kullandim elim islak olsa da okuyor. Farkli ekran koruyucusu denedinizmi
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy S
Yok hocam koruyucu kalın olsa hadi neyse diyecem de kağıt kadar ince jelatin. O yüzden etkisinin olacağını düşünmüyorum dedim. Bazen direkt açıyor bazende 30 sn gelene kadar bastikca mümkün değil okumuyor. Stabil hiç değil. Böyle bir cihazın dokunur dokunmaz açması lazım, ama o performansı goremedim
0 Likes
YunusEmreMer
Active Level 5
Galaxy S
Kalinlikla alakali olmiyabilir parmak izini bildigim kadariyla ultrasonic tarzi bir teknolojiyle algiliyor ve koruyucunun hammaddesinden kaynaklida yapabilir