Original topic:

Oyunlar için Fps sayacı

(Topic created on: 08-15-2023 09:34 AM)
1203 Views
KızılşahiN
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar telefon ve tabletlerin oyunlar için fps performansına bakabileceğimiz bir çözüm öneriniz var mı. Samsung app ten Oyun ekletileri kurdum fakat Fps göstermiyor. Geleiştirici seceneklerinden açtığımızda ise sadece ekran hz değerini gösteriyor. Fps görebilmek için hangi programlar kullanılıyor.

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Game booster plus ve öncelik modunu kapatıp deneyiniz zaten bu eklentilerin fps düşürme gibi bir isteğiniz yoksa işe yaradığı yok 😀
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
•Tüm eklentileri kaldırın

•Oyun eklentileri uygulamasını silip tekrar yükleyin

•Perf Z eklentisini açarken sistem üzerinde gösterme iznini onaylayın
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Hepsini denedim tek tek 3 aydır uğraşıyorum çözemedim diğer sayaclar çalışıyor fps sayacını göstermiyor
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Doğrusu hangisi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bunlara gerek yok fps göstermek için Perf Z eklentisini kullanmanız gerekiyor, oyun içerisinden grafik ve fps ayarlarını yapabilirsiniz.
Qui_X
Active Level 7
Galaxy S
Bak uğraş uğraş olmuyor. Özel bir durum değilse neden fps sayacı istediğinizi yazabilir misiniz? Acil değilse yapma bence.
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Kendimce uygulamalar ve performans yönetimi, adresleme sistemlerini öğrenmeye çalışıyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Oyun içi Ekran görüntüsü ve Perf Z uygulamasına girip Ekran görüntüsü atarsaniz yardımcı olmaya çalışırım
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Tekrardan denedim ve oldu teşekkür ederimScreenshot_20230815_104445_PUBG MOBILE.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim iyi günler.