cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Oyuncu telefon ve tableti

(Topic created on: 02-28-2024 05:34 PM)
266 Views
KızılşahiN
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba

Samsung neden üst düzey oyuncu telefonu veya tableti çıkarmıyor. 

Mesela Plus modelleri oyunculara yönelik olabilir. Tetik tuşları ekstra soğutucu grafik birimi yüksek ekran hz değeri ve dokunma örnekleme değeri vb yüksek kapasiteli batarya 
9 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Gerek duymuyor s serisi varya
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Evet S serileri güçlü ama oyunculara yönelik neden bir model olmasın diyorum. Ultra modelini alan kişi oyun oynamaya kıyamıyor diğer üst düzey markalardada öyle. Ama Fiyat performans oyuncu telefonu gğzel olurdu. Bu benim piyasada oyuncu kesimin isteği ve piyasada olmayan bir talep. Başka markalarda var evet ama Samsung ve güvenilirlilik isteyen kişiler için güzel olurdu. Fe serileri oyun için düzenlenebilir mesela
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Oyun konusun da xiaomi daha başarılı
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Yani evet. Ama neden Samsung başarılı olmasın. Bende Tab S9 var 8gen 2 işlemci var Arkadaşimda Xiomi Pad6 var Sdg 870 onunki kaçak ama performans olarak aynılar. Hatta ekran kısmında daha güzel görünüyor. Ama deneyim açısından ben Samsung tercih ediyorum. Arkadaşimda Asus rog8 var oyun canavarı benim tabletimle aynı işlemci ama bende grafik olarak yırtılmalar frime atlamaları oluyor. Yeni bir güncelleme geldi grafik olarak çok güzel hd netleşti ama hala yırtılmalar düzelmedi. Başka Samsung Tablette deneyemedim.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Halbuki xiaomi çin malı dersin dimi yaaa işte f ark ediyor
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Oyun için zaten belirli markalar var. Samsung yaparsa satmaz. Samsung overall telefon serisi hepsi dengede olacak. Ayrı bir seri yaratsa bile markayı tetikler cart curt diye bahane üretirler ve bana kalirsada gereksiz

Fe zaten fan edition, gaming edition değil onun için farklı bir şey acarlar
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Bu benim çevremde gördüğüm bir talep. Neden satmasın X markalarda var ama kaçak falan oluyor öyle zor oluyor. Ve ben Samsung kjllanıcısıyım başka markaya geçmek istemiyorum mesela. Neden satmasın. Şuan A35 e Mt 8300 koy bak nasıl satıyor. Tabi inç olarakta ekranın büyümesi gerekiyor.
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Sadece işlemciye bakmıyor. Oyun oynarken ısınır ve a35e o İşlemci koyulmaz.

Fan
Oyun yazılımı
Stabillik
Oyun optimizasyonu için sirketlerle anlaşma gibi ve bizim bilmediğimiz daha neler vardır ondan öyle olmuyor ama ilerde neden olmasın
KızılşahiN
Active Level 6
Galaxy S
Ben örnek verdim A35 koymasında A75 e koysun😇