cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Otomatik Erişim Noktası Problemi

(Topic created on: 05-25-2024 11:30 PM)
559 Views
Kursat19
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar S23 ve A32 cihazım mevcut ikiside aynı Samsung Account hesabımda bağlı A32 cihazım ile Otomatik erişim noktasını açtığım zaman s23 de WiFi girince yada ana menü de direkt internet olmaz ise cihazda Otomatik erişim noktasını görüyor ve bağlanmak için izin istiyor ancak s23 de bu seçeneği etkinleştirince a32 WiFi girer girmez s23 Otomatik erişim noktasını anında kapatıyor açıyorum ve yine kapatıyor a32 ile WiFi girer girmez bu seçeneği kapatıyor a32 güncelleme almayan eski sayılacak bir cihaz olmasına rağmen hiç problem yaşamazken neden s23 de olur sizce bu problemi nasıl çözebilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba, Samsung S23 ve A32 cihazlarınız arasında yaşadığınız otomatik erişim noktası problemi için öncelikle üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bu durum genellikle yazılım güncellemeleri sonrasında ortaya çıkabiliyor1.

S23 cihazınızda One UI 6.1 güncellemesi sonrasında otomatik erişim noktası özelliği açılmıyor olabilir1. Bu durumda, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla23. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla23" h="ID=SERP,5015.1" style="position: relative;">2 Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla23" h="ID=SERP,5015.1" style="position: relative;">3. Bu işlem genellikle bu tür bağlantı sorunlarını çözer.

Eğer sorun devam ederse, farklı bir operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririm2.

Son çare olarak, Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz2. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz2" h="ID=SERP,5015.1" style="position: relative;">2.

Bu adımların sorununuzu çözmesini umuyorum. Eğer sorun devam ederse, Samsung’un teknik servisi ile iletişime geçmenizi öneririm. İyi günler dilerim.

View solution in context

16 Comments
Galaxy S
Hocam kısa gecseniz gece gece anlayamadim 😃
Kursat19
Active Level 3
Galaxy S
S23 de Otomatik erişim noktasını açamıyorum açar açmaz geri kapanıyor
0 Likes
Galaxy S
Veri tasarrufu kapalimj
Kursat19
Active Level 3
Galaxy S
Evet kapalı iki cihazda da
0 Likes
Solution
Galaxy S
Merhaba, Samsung S23 ve A32 cihazlarınız arasında yaşadığınız otomatik erişim noktası problemi için öncelikle üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bu durum genellikle yazılım güncellemeleri sonrasında ortaya çıkabiliyor1.

S23 cihazınızda One UI 6.1 güncellemesi sonrasında otomatik erişim noktası özelliği açılmıyor olabilir1. Bu durumda, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla23. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla23" h="ID=SERP,5015.1" style="position: relative;">2 Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla23" h="ID=SERP,5015.1" style="position: relative;">3. Bu işlem genellikle bu tür bağlantı sorunlarını çözer.

Eğer sorun devam ederse, farklı bir operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririm2.

Son çare olarak, Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz2. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz2" h="ID=SERP,5015.1" style="position: relative;">2.

Bu adımların sorununuzu çözmesini umuyorum. Eğer sorun devam ederse, Samsung’un teknik servisi ile iletişime geçmenizi öneririm. İyi günler dilerim.

Kursat19
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim Ağ sıfırlama denedim ancak olmadı A32 cihazımı servise götürdüm orada gösterdim durumu ne yazık ki Otomatik erişim noktasını ne işe yaradığı ben söyledim anlayan çıkmadı orada fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünmedim bir güncelleme daha bekleyip o şekilde olmaz ise denemeyi düşünüyorum Teşekkür ederim desteğiniz için
Galaxy S
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa lütfen yorumumu 3 nokta üzerinden kabul et teşekkürler :)
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Buyur Kardeşim Burada Ki Ayarları Bir Kontrol et istersen. 😊1716669697543.jpg
Kursat19
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim diğer cihazım ile aynı ayarlar yani birisi kapatmazken diğeri kapatıyorsa bu seçenek geçerli olmaz galiba diye düşünüyorum Teşekkür ederim yinede