cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Orijinal Rom attıktan sonra güncelleme alır mı?

(Topic created on: 10-03-2022 07:10 PM)
921 Views
KarmaEliminated
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba S21 cihazıma India rom atmıştım ,sanırım  csc değişmediği için hiçbir özellikten faydalanması aynı şeyin laciverti oldu yani cihaz sonrasında TUR rom indirip sıfırdan rom attım ve cihaz eski orijinal sürümüne döndü aklıma takılan şey , ben 9 yıllık ios kullanıcısıyım , rom attıktan sonra android cihazlarda güncelleme almama gibi bir durum var mı ?

Şu an daki sürümüm ektedir; 

image

22 Comments
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Bazı ülkelerde güncelleme almayabiliyor . Mesela ben İsviçre romu kullanıyordum ve her güncellemeyi alıyordum ama Almanya romunda güncelleme alamiyomusum , bilmediğim için geçmiştim sonradan öğrendim
Galaxy S
Ben bu işlemi aslında One Ui 5 için yaptım ama nwrede hata yaptım bilmiyorum hiçbir değişiklik olmadı çünkü
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Benim son gonderimde bunla alakalı , yorumlarına bi bakabilirsiniz
Galaxy S
Evet baktım şimdi ben çoğu özelliğin olduğu bir rom olan India hindistan romunu tercih ettim , Kore rom samfw de yok çünkü. Ama bir değişiklik göremedim çok aşırı hakim değilim çünkü bunlara , telefonun garantisinden de olmak istemedim o yüzden fazla ilerlemedim yoksa içinden geçerim cihazın
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Rom ile garantiden olmazsın merak etme bende one ui 5 için rom değiştirmek istiyorum ama Hindistan geçsem olur mu ?
Galaxy S
CSC değiştirebilirsen olur sanırım mantıken..
Ben CSC değiştiremedim bu sebeple cihazda bir değişiklik görmedim
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Csc bende değiştirmem bu yüzden sanırım sadece bekliycez
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy S
Stock yazılım atılırsa güncellemeleri almaya devam edersiniz. Tek sorun CSC uyuşmama mevzusu, eğer CSC uyuşmayan bir ülkeye geçerseniz (bu mevzu da Android 11 ile çıktı) cihazınızın CSC'sini değiştirmeden güncelleme alamazsınız hatta o ülkenin özellikleri de hiçbir şekilde çalışmaz uyuşmuyor ise. CSC değiştirmenin herhangi bir riski yok. Garanti konusunda da vermeden önce geri TUR yapılırsa devam eder.
Galaxy S
O zaman jailbreak silip garantiye vermek gibi bir durum csc değiştirmek. Ayrıca alliance shield x gibi bir uygulama ile ota üzerinden yapar gibi bir zip dosyasıyla beta sürümü indirebiliyorlar bunun riski nedir acaba