UykucuAslan
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2011 Mayıs'ından beri Samsung kullanıyorum. Her güncellemede "eh işte, görüntü değişmiş falan, renk değişmiş, panel rengi değişmiş, amblemi değişmiş" çok gördük. İlk defa Samsung böyle bir şey yapmış dedirtti, helal olsun, telefon akıyor, kullanmaya doyamıyorum vallahi. Birkaç hata var, elbet düzelecek.
5 Comments
saametvaa
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-04-2025 12:07 AM in
Galaxy S
Hala daha stabil değil ve bir sürü hata var telefon aksıyor resmen
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-04-2025 12:14 AM in
Galaxy S
İnsanlar bu inovasyon işini basit sanıyor. İnovasyon kolay değildir. Milyonlarca dolar harcanıp kimse kendini riske atmaz. O 'yeni özellik' milyonlarca dolara mal olup tutulmazsa harcanan parayı yeni özellik isteyenler karşılamayacak
AlperGüler
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-04-2025 12:21 AM in
Galaxy S
One ui7 belkide samsungun en büyük çaplı güncellemesiydi mükemmel bir altayapı kurduklarına eminim one ui1 den sonra androidin gelişen yapısı ve donanımsal farklılıkları iyi analiz edip bir yapı kurulmuş one ui 7 bence tasarımdan daha çok alt yapıydı bu yüzden aksaklıklar vs olabilir ama s24 plus kullanıcısı olarak herşey şuanlık sorunsuz aynı zamanda apple kullanan birisiyim arayüz yazılımı hemen hemen ios gibi akıcı ve soft ama tasarım olarak yavan kalmış bence one ui8 ile o sorunlar çözülecektir
AlperS24
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-04-2025 12:48 AM in
Galaxy S
Bazı uygulamalarda bildirim panelini açarken panelde kasma durumu yaşıyor musunuz?
UykucuAslan
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-04-2025 12:51 AM in
Galaxy S
Hayır öyle bir sorun ile karşılaşmadım