Original topic:

Onu 7 çıktığında size soracağım soru

(Topic created on: 04-16-2025 12:14 PM)
36 Views
rakyail
Active Level 4
Options
Galaxy S

Her gün isyandasiniz One 7 çıktıktan sonra size bir soru soracağım: hayatınızda ne değişti veya ne kattı size..

52 Comments
akyy
Active Level 6
Galaxy S
Dün neyse bugünde aynı bişi değişmedi benim için.
SATHERION
Active Level 3
Galaxy S
Açıkçası donanımda çok daha iyi cihazlar varken sırf yazılımı için samsung aldım ben, süreci yönetemedi ama en büyük problem de sosyal medya ekibinin. Cihaz güncellemek kullandığın ürünün prestiji için önemli, benim için çok matah bir şey değil özelleştirmeler bu sürüme gelirse ben bu sürümde de kalırım ama 15te kullanmayı düşündüğüm bazı özelleştirmeler var sadece onu bekliyorum, çıkarsa çıkar yani atla deve değil.
rakyail
Active Level 4
Galaxy S
Süreci yanlış yönettiğini herkes kabul ediyor hem fikiriz benim isyanım burada çoluk çocuğun yarattığı bilgi kirliliğine benim isyanım
0 Likes
SATHERION
Active Level 3
Galaxy S
Her firmanın fanboyu var malesef, şu durum için ios kullanmak isteyen bence direkt gidip kullanmalı, oneui6nın sunduğu özelleştirme, yazılım desteğini apple markasından alamayacaklarını ya da alınabilir olanların da ne kadar zorlayacağını bilmiyorlar, dümdüz cihaz kullananlar için pek bir şey farketmiyor tabi, ona bir şey diyemem.
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
Telefonumda saçma sapan kasmalar var acele işim olsa 2 3 uygulamaya arka arkaya giremiyorum telefon kafayı yemeye başlıyor tek beklentim animasyonların düzeltilmesi
0 Likes
rakyail
Active Level 4
Galaxy S
Hangi seriyi kullanıyorsun
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
S22
0 Likes
rakyail
Active Level 4
Galaxy S
Güncellemeler telefonu yavaşlatır her guncelleme 1 adım ağırlaştırır telefonu , yeni yazılımlar üst donanım gerektirir rem kaldırmaz işlemci kaldırmaz vs Buda telefonu ağırlaştırır
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
Evet öyle ama one ui 7 ile tüm cihazlarda akıcılık iyi olacak gibi duruyor
0 Likes
rakyail
Active Level 4
Galaxy S
Guncelleme sorunu çözmez, cihazında çok fazla.veri varsa temizle gereksiz uygulama gereksiz resim gereksiz dosya arka planda çalışan uygulama varsa kapat bunlar telefonu rahatlatır