cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Onedrive yedekleme galeriye gelmiyor

(Topic created on: 05-06-2025 11:45 PM)
103 Views
AhmetS24FE
Active Level 5
Options
Galaxy S

Onedrive satın aldım ve yedekleme yaptım galeride gözüksün secenegide aktif google fotoğraflardan aldim bütün yedeği geldi de gözüküyor onedrive de ama galeriye düşmüyor gözükmüyor tek tek indirmeli miyim indirirsem sıralı gelmez diye uğraşmak istemiyorum ne yapmalıyım 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
yani ben size tam bir cevap veremem bana şuan böyle bir olay yaşanmadı malesef kusura bakmayın. Tavsiyen forumu kontrol edin Samsung ve Google partnerler o yüzden illaki bir cevap bulursunuz eğer bulamazsınız yarın sabah Samsung destek'i arayın bir sorun bu problemle ilgileniyorlar mı diye eğer evet derlerse sizi adım adım ne yapmanızı gerektiğini söylüyorlar. Tekrardan kusura bakmayın elinden geleni kadar cevap verebildim, İyi akşamlar.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
AhmetS24FE
Active Level 5
Galaxy S
Yok mu bilen felan yardımcı olcak
0 Likes
cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
yani emin değilim ama Onedrive daki fotoğraflarınızdan bahsediyoruz dimi? eğer öyleyse bilgime göre oradaki fotoğraflar Galeriye geçmiyor indirmeniz lazım, Onedrive sadece bir yedekleme uygulaması zaten. Bu arada tam anlamadıysan kusura bakmayın ama sizde kendinizi tam belirtmemişsiniz ne dediğiniz tam anlaşılmıyor yani daha basitleşirtirir seniz daha iyi olur
0 Likes
AhmetS24FE
Active Level 5
Galaxy S
Onedrive yedekleme yaptım ama galeriye gelmedi kısacası bu galeride goster seçeneği aktif ama galeride de göremiyorum fotoğrafları

Simdi google fotoğraflardan hepsini indiriyorum o da karman çorman oldu onda yedekli olanları oradaki düzgün sırayla peki galerime nasil alabilirim bunun cevabı var mıdır
0 Likes
Solution
cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
yani ben size tam bir cevap veremem bana şuan böyle bir olay yaşanmadı malesef kusura bakmayın. Tavsiyen forumu kontrol edin Samsung ve Google partnerler o yüzden illaki bir cevap bulursunuz eğer bulamazsınız yarın sabah Samsung destek'i arayın bir sorun bu problemle ilgileniyorlar mı diye eğer evet derlerse sizi adım adım ne yapmanızı gerektiğini söylüyorlar. Tekrardan kusura bakmayın elinden geleni kadar cevap verebildim, İyi akşamlar.
0 Likes
AhmetS24FE
Active Level 5
Galaxy S

sağolun teşekkürler ilgilendiğiniz için 

cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
ne demek :)