cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui7

(Topic created on: yesterday)
98 Views
yusufemresagir
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

One ui7 güncelleme sonrası s23 cihazımda şarj çok hızlı bitiyor günde 2 3 kez şarj ediyorum. Herkes de var mı bu sorun?

8 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Güncelleme yaptıktan sonra Telefonu sıfırlamadıysanız sıfırlayın. Büyük güncellemelerden sonra telefonlarda eski kalıntıların silinmesi için sıfırlanma tavsiye edilir. (Bilgisayarınız varsa Wipe cache partitionda yapabilirsiniz sıfırlamaya gerek kalmadan.)
0 Likes
NbNil
Active Level 6
Galaxy S
Nasıl yapıldığına dair paylaşım varsa link atar mısın
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
(TrAtaberk'in yorumundan kopyalanmıştır.)

Wipe cache Partition yapmak istiyorsanız:

1.) Telefonu tamamen kapatın.
2.) USB ile bir bilgisayara bağlayın. (Sadece bağlamanız yeterli başka bir işleme gerek yok.)
3.) Cihazın ses arttırma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutun.
4.) Karşınıza Recovery menüsü denilen bir ekran gelecek. Ses kısma tuşuyla aşağı inip "Wipe Cache Partition" seçeneğini güç tuşuyla seçin.
5.) Yes ve No olmak üzere iki seçenekle karşılaşacaksınız. Yine aynı şekilde ses kısma tuşuyla üstüne gidip güç tuşuyla seçin.
6.) Bunu yaptıktan sonra sizi 4. adımdaki menüye geri atacak. Ondan sonra en üstteki Reboot seçeneğini yine güç tuşuyla seçin. Bu seçenek cihazı yeniden başlatacak.

İşlem bu kadar. Bu cihazda önceki güncellemelerden kalan kalıntıları ve önbelleği temizleyecektir.
NbNil
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim, sağolasın.🙏
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
🙏
0 Likes
kereewm
Active Level 10
Galaxy S
Ben de her gün en az 2 kere şarja takıyorum s21 i
0 Likes
Galaxy S
Bende de aynı sorun var maalesef 😞
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
sıfırlamak iyidir ama sıfırlasanda şarj süresinde değişen bir.şey yok. sıfırlamak artık belge ve diğer denilen dosyadaki silinmeyen artıkları temizliyor, depolama alanı artıyor. ayrıca takılmaların, eski uygulamalardan kalan artıkların çakışması nedeniyle oluşabilecek donmaların önüne geçiyor, cihazın daha stabilize çalışmasına faydası oluyor.
0 Likes