Original topic:

One ui7

(Topic created on: 04-11-2025 09:57 AM)
236 Views
ceoyvz
Active Level 4
Options
Galaxy S

Amerika ve kanada da çıkmış bulunmakta Türkiye de ise hala beklemekteyiz 

cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Güncelleme 18 nisanda gelecek.
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten foruma girmeyeceğim ara veririm artık bu açtığınız konuları görmemek için neymiş güncelleme geliyormuş Bu haber yok şu haber yeter
Galaxy S
Bende maalesef modlarda kullanıcılarda sıkıldı bi an önce gelirse iyi olucak
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Birde yakında güncelleme geldikten sonra mutlu olmayan arkadaşların açacakları konuları bekleyin o zaman 😂
Galaxy S
Valla gelsede 2 hafta sonra diğerinin derdine düşecekler üstad 😂bu döngü böyle gider..yok Samsung rezillik yok politika berbat yok o kadar para verdik 😂alma kardeşim Samsung alacağın fiyatlara zaten elma da var digerleride var onlardan al.ne oluyor zamaninda gelse erken gelse anlamıyorum 1 ay sonra sıkılacak varya o guncellemeden emin ol.
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Bir çok yerde 18 nisan diye okudum s24 ker için tüm modellerin alması haziran sonunu bulur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Türkiyeye 14 Nisan'da Gelir Gibi
LorDTaiLoS24U
Active Level 6
Galaxy S
Güncelleme dün gelir dedik, gelmedi.. Güncelleme tahmini bilgilendirme yaptığım için herkesten özür dilerim..

Neden bu yönde tahminde bulundum:
- Çeşitli sosyal medya platformlarındaki ve web sitelerindeki görsellere ve bilgi notlarına güvendiğimizden tahminimiz o yöndeydi.

- Sadece bununla kalmıyor, Google Play Store'daki görseller de One UI 7'ye çevrilmişti; sadece güncellemenin verilmesi kalmıştı.

Tekrardan herkesten özür dilerim.

image

0 Likes
Galaxy S

image

0 Likes
Neron1025
Expert Level 2
Galaxy S
Ayıptır, günahtır ya ama 😔