Original topic:

One ui7

(Topic created on: 04-10-2025 01:18 AM)
88 Views
omerbirtan
Active Level 5
Options
Galaxy S

Cidden bıktırdı samsung, s24 ultra aldım onca para verdik mağdur ediliyoruz. Rakip firmalar çatır çatır veriyor güncellemeleri ama maalesef biz bekleye bekleye bi hal olduk. Komple samsung ekosistemi dizmiştim (telefon, tablet, saat, kulaklık) ama güncelleme politikası böyle olmaya devam ederse en kısa zamanda hepsini değiştiricem.

36 Comments
Tony_Stark_
Active Level 7
Galaxy S
Yazılımın "NERESİ" önemli bir problem? Bir de üstüne alınıyorsan sende bir sıkıntı var demektir. Bu sözü başka insanlara da söyledim kimse üstüne alınmadı? Demek ki sıkınıtılı olan sensin. Hem seni belirtmedim orada çoğul bir şey söyledim "herkes" diye. Türkçe biliyorsundur umarım?
0 Likes
Tony_Stark_
Active Level 7
Galaxy S
Eski konularına da baktım One UI 7 dışında hiçbir şey yok. Telefonu sadece yazılım için almış gibisin. Güncellemeden şikayet ediyorsun da Samsung'un böyle geç güncelleme verdiği bilinen bir firma ve sen bunu biliyorsan bu markaya geçmek senim suçun.
0 Likes
omerbirtan
Active Level 5
Galaxy S
Telefonu ne için aldığım memberste ne ile ilgili konu açtığım sadece beni ilgilendirir beğenmeyen kaydırarak devam edebilir. Bu paraları verip en güncel yazılımı istemek gayet doğal (sen umursamıyor olabilirsin). Ayrıca bu güncelleme zaten aylarca geciken bir güncelleme
0 Likes
Tony_Stark_
Active Level 7
Galaxy S
Senin anlamadığın çok büyük bir yer var o ise model çokluğu. Apple'ın iPhone serisi ile Samsung'un S, A, M ve Z serisine bakarsan ve güncelleme desteği olanlara bakarsan neden geciktiği çok bariz. Bunu anlatmaya çalıştım ilk başta.
0 Likes
omerbirtan
Active Level 5
Galaxy S
Haklısın
0 Likes
l4stw1sh
Beginner Level 2
Galaxy S
Ağlama bekle gelcek guncellemen ios 18'de duyuruldu yok o da
0 Likes
omerbirtan