Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Arkadaslar iyi gunler ana telefon olarak s23 fe kullaniyorum ypgunlugumdan ve islerimden dolayi ikinci telefon dusunuyorum onu da S9 Plus diye tahmin... View Post
Garanti bankasından 20 kişi davet ederek s24 fe almayı düşünüyorum sizce değer mi kullanan arkadaşlar var mı View Post
O kadar alıştırdı ki Samsung bizi kötü bir pil süresine S serisinde algım bozuldu. View Post
Çoğu zaman samsung'u gönderilerimde gömdüm Ama hepiniz biliyorsunuz ki samsung en iyi telefon markası örn:s-pen , inanılmaz ekranlar, IT cihazlar... View Post
Arkadaşlar selam , cihazım 60fps kare hızında bile sabit fps vermiyor en ufak harekette fps düşüyor bunun sebebi ekranin ltpo olması mı yoksa... View Post
Sizce pil sağlığım nasıl lütfen düşüncelerinizi söyleyin😪🤲🤲😪😪😪 View Post
Nerdeyse Bire bir aynı belkide direk portlanmıştır ama ben baya sevdim animasyonlara kadar aynı View Post
Gece telefonumu sabaha kadar şarjda bırakıyor. Uzun saatlerce 7-8 saat pili dolduğu halde şarjda kalması bir sorun oluşturur mu? View Post
Arkadaşlar selamlar ben 3 aydır s25 Ultra kullanıyorum bundan önce 7 yıl boyunca hep iPhone kullandım en sonki cihazın ise bu cihaza geçmeden önce 15... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 944 | |
| 864 | |
| 785 | |
| 580 |
| User | Count |
|---|---|
| 35 | |
| 22 | |
| 10 | |
| 9 | |