Original topic:

One ui 7

(Topic created on: 04-24-2025 01:08 PM)
121 Views
kerimbodurr
Active Level 4
Options
Galaxy S

Güncellemeyi alan arkadaşlar bir yorum yapsın. One ui 7 nasıl beğendiniz mi? S23 kullanıcıları olarak merakla bekliyoruz biz de 😂

16 Comments
kerem_
Active Level 4
Galaxy S
Bu işlemi biliyorum, yapıyorum hatta fakat bu 1-2 gün etkiler cihazı o da çok bi **bleep** yaratmıyor, uygulamaları kullandıkça tekrar oluşur o dosyalar
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Özellikle büyük güncellemelerden sonra önbellek dosyaları çok karışıyor. Bu yüzden bunu yapmak onu düzene sokuyor. Olay silmede değil sadece karışıklığı gidermek.
0 Likes
Mkhanyvz
Active Level 3
Galaxy S
Arama yapılınca ekran arka plan rengi diyelim ki yeşil, arama sonlanınca renk değişimi çok kötü oluyor. Bunun dışıında bana daha hızlı ve akıcı geldi.
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
kamera uygulaması biraz fazla pil tüketiyor önceden bu kadar pil tüketmiyordu
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Bu biraz doğru hocam evet
0 Likes
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Samimi söylüyorum, çok guzel. Ben telefonuma temiz kurulum çektim. Teleofn resmen ilk aldığım günden daha iyi performans vermeye başladı. Telefonunda donma ve pilin hızlı tükenmesi gibi sorunlar yaşayan arkadaşlara önerim, verilerinizi Samsung Cloud'a yedekleyin, ayri olarak resimlerinizi de yedekleyin. Sonradan sıfırdan temiz kurulum yapın. Eski sürümleri dosyalar gitmiş oluyor böylece.😊
0 Likes
UmutTurhan
Active Level 4
Galaxy S
S23 kullanıcısı olarak söylüyorum. Birçok özellikten mahrum bırakıldı. Onun dışında iyileştirmeler olmuş. Arayüz ve animasyonlar oldukça iyi. Şu now bar olmasa da olurmuş. Gerisi boş uyuz oldum şimdi
0 Likes