cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 beta

(Topic created on: Saturday)
292 Views
wherten
Active Level 1
Options
Galaxy S

One ui 7 beta ya nasıl katılabilirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba YunusG,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

View solution in context

13 Comments
YunusG
Active Level 7
Galaxy S
CSC değiştirmeniz gerek. Türkiye CSC'sinde Beta'ya katılamazsınız. Ama CSC değiştirirken yanlış bir şey yaparsanız cihazınızı bozabileceği için eğer daha önce yapmadıysanız biraz riskli bir işlem.
0 Likes
wherten
Active Level 1
Galaxy S
Daha önce hiç yapmadım ne olduğunu da bilmiyorum maalesef nasıl değiştirebilirim
0 Likes
YunusG
Active Level 7
Galaxy S
Cihazınıza özel romu yüklemeniz gerek. samfw.com gibi siteler mevcut, buradan yükleyebilirsiniz. Beta hangi ülkelerde var bilmiyotum ancak örneğin Almanya CSC'si yüklediniz. Ardından cihazı Download moduna alıp bilgisayar üzerinden Odin programı ile romu flaşlıyorsunuz. Yazarak bu şekilde anlatabilirim. YouTube'da videolar vardır muhtemelen. Ancak Türkçe video olmayabilir. Bazı telefoncular da CSC değiştiriyor.

CSC değiştirdikten sonra Members uygulaması (şu anda kullandığınız uygulama) üzerinden Beta kaydı yapmanız gerek diye biliyorum. Ben daha önce betaya katılmadığım için tam bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam böyleydi.

Bu arada CSC değiştirmek garantiyi etkileyebilir, tam hatırlamıyorum ama bütün riskler size ait oluyor (cihazınızın bozulması, veri kaybı, veya herhangi bir şey). Ayrıca verileriniz (bütün resim, video, dosya ve uygulamalar) silinecektir. Verilerinizi kaybetmemek için yedek almalısınız. Smart Switch PC ile bilgisayara yedek alabilirsiniz.
wherten
Active Level 1
Galaxy S
Kral veri önemli ya mecbur bekleyecem o zaman teşekkür ederim 🙏
0 Likes
ruinedshadow
Beginner Level 2
Galaxy S
Eee ben özel romu yükleyince knox 0x1 olacak garanti dışı kullanışsız bi cihaz olacak ne anlamı var
0 Likes
YunusG
Active Level 7
Galaxy S
Samsung'un Official romu olduğu için Knox sayacı oynamıyor. Ama bootloader kilidini açmak gerekebilir. Bootloader kilidi doğrudan Knox sayacını etkilemese de garanti dışı bırakabilir. Bu nedenle riskli dedim. Knox sayacı oynadığı zaman (0x0 : Orijinal, 0x1 : Yazılımla oynanmış) cihaz tamamen kullanışsız olmasa da OTA güncellemelerini alamaz (sadece bilgisayar ile güncelleyebilir), Güvenli Klasör, Samsung Pay gibi servisleri kullanamaz ve garantiniz devre dışı kalır.
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba YunusG,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

Galaxy S
Beta Türkiye ye kapalı diye biliyorum.
0 Likes
wherten
Active Level 1
Galaxy S
Bölge değiştirsem katılabilir miyim
0 Likes