ali4801S_23Ultr a
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
5 Comments
mfurknka
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 11:31 PM in
Galaxy S
Pil konusunda gayet iyi sonuç veriyor ben pil performansı anlamında memnunum. Tek memnuniyetsizliğim animasyonlar bazen bug'a giriyor saçma sapan hareket ediyor. Birde ekranı kapatırken geç kapanıyor. Aklıma başka gelen yok şuan için.
Somebodyelse1
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 11:38 PM in
Galaxy S
Çoğunluk memnun sadece pil göstergesi saçma olmuş sayıyı göremeyen tek kişi benim herhalde:)
s23256ufs4
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 11:41 PM in
Galaxy S
Aynı durumdayım. Rezalet hale geldi telefon. S23 kullanıcıları bunu daha çok yaşıyor gibi geliyor bana. Diğer modeller memnun ama s23 kullanıcıları daha çok şikayet yazıyor.
Bir de telefonu sıfırlamayı normellestirenler var. Aklım almıyor. Bu insanlar neden her şeyi bu kadar sorgulamadan kabul ediyorlar.
Eğer sıfırlamak bu kadar önemli bir noktaysa, Samsung çıkıp açıklama yapar veya güncelleme ile birlikte telefon sıfırlanır. Birisi elinde hiç bir bilgi olmadan ortaya bir laf atıyor, hiç bir konuda bilgisi olmayan insanlar da bunu hemen sahipleniyorlar...
Bir de telefonu sıfırlamayı normellestirenler var. Aklım almıyor. Bu insanlar neden her şeyi bu kadar sorgulamadan kabul ediyorlar.
Eğer sıfırlamak bu kadar önemli bir noktaysa, Samsung çıkıp açıklama yapar veya güncelleme ile birlikte telefon sıfırlanır. Birisi elinde hiç bir bilgi olmadan ortaya bir laf atıyor, hiç bir konuda bilgisi olmayan insanlar da bunu hemen sahipleniyorlar...
hicsevilmedim
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2025 11:52 PM in
Galaxy S
Telefon sıfırlamak işe yarıyor zaten? Çıktığından yana 2 Major update almış telefonu sıfırlamak her halükarda işe yarar.
Denizbilisimtek nis
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-09-2025 12:35 AM in
Galaxy S
Yukarıda bir makale yazdım göz atarsanız sevinirim.