cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One uı 7'yi Odin ile kurmak mantıklı mı?

(Topic created on: 2 weeks ago)
121 Views
Justemre
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selam. Şu an da sizce one uı 7'yi s24+ cihazıma odin programı üzerinden EUX ROM olarak kurmak mantıklı mı? Kuran arkadaşlar birçok konu paylaştı fakat malumunuz en son güncelleme alan ülkelerden biriyiz EUX'a geçince bu sorun da ortadan kalkacak. Artıları ve eksileri ile değerlendirdiğinizde sizce şu an kurmak mantıklı mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
EVR kurun derim. EUX ile güncelleme almada sıkıntı yaşayabilirsiniz çünkü SIM kartın Avrupa'da olduğunu kontrol ediyor. Ama bahsettiğim İngiltere romunda böyle bir sorun yok. Bu arada Türkiye SIM kartı kullanıp EUX ile güncelleme almayı başaran varsa bilgilendirebilir.

View solution in context

15 Comments
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
EVR kurun derim. EUX ile güncelleme almada sıkıntı yaşayabilirsiniz çünkü SIM kartın Avrupa'da olduğunu kontrol ediyor. Ama bahsettiğim İngiltere romunda böyle bir sorun yok. Bu arada Türkiye SIM kartı kullanıp EUX ile güncelleme almayı başaran varsa bilgilendirebilir.
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Birçok kişi de banka uygulamaları vs sorun yaşanabileceğini de belirtmiş riskleri görmek gerekli
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Knox sayacını artırmıyor. Bankacılık işlemlerinde sorun olmaz.
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
İsminizi çok duydum valla sizden birçok arkadaş bilgi alarak sağlıklı kurulum yapmış. Eğer bilgilendirirseniz beni de mutlu edersiniz kurulum ile ilgili 🙏
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Bilgilendiririm hocam sıkıntı yok.
erma-s24fe
Active Level 4
Galaxy S
Yurtdışı s24fe tel var, EUX bölgesi hala beklemedeyiz 🙄
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
Doğru yaparım, sıfır hata yaparım, veya bilgisayarım, kablolarım sorun çıkarmaz, kusursuz yaparım derseniz mantıklı.
UserEdited79
Active Level 3
Galaxy S
Bence bekle derim ben kurdum bazı sıkıntılar yaşadım aç kapa yapınca düzeldi ama beklemeni öneririm
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Peki genel hatlarıyla deneyiminiz nasıl oldu hocam