Original topic:

One UI7

(Topic created on: 04-10-2025 09:57 PM)
951 Views
Wukong31
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Uykumuza girecek bu gece kesin UI7 güncellemeyi artık rüyamızda yaparız 

Schwarzz
Active Level 3
Galaxy S
Nasıl öğrendin
0 Likes
Hondacı
Active Level 4
Galaxy S
Yazılım bilgisinde servis sağlayıcı sürümünde en sonda yazıyor MID şeklinde
0 Likes
Schwarzz
Active Level 3
Galaxy S

Bugün ile tam tamına 78 gündür bir güncellemeyi yayımlayamayan bir şirket benim gözümde bitmiştir. İlk işim kendimi düze çektiğim an s24 ultrayı satıp yerine rakip firmaya geçeceğim . Bundan sonra samsung markasına adım atmam başkasına da adım attırmam.

Galaxy S
Kral bana sorarsan şuan o cihazın dengi piyasada yok guncelleme konusunda haklısın
wirbusiness
Active Level 8
Galaxy S
78 gün mü😂😂 Tami Tamına 100 gündür gelmiyor 1 ocakta atmadi sen 22 den almışsın sanirim samsunga torpil geçme aman heeeee para verenler gurubu gelir simdi azarlar😂😂😂
MERKAN
Active Level 1
Galaxy S
Rakip firmanın 15inden bu firmanın 25 geçen biri olarak söylüyorum o firmada pek güncelleme yapmio hatta hiç bişey yapmio ama yinede siz bilirsininz 80 günde fazlaymiş bunu bilmiodum inş düzeltirler
0 Likes
Schwarzz
Active Level 3
Galaxy S
Zamanla anlarsın ne demek istediğimi
0 Likes
Emirgnr
Active Level 7
Galaxy S
Lan s24 e geldi güncelleme
0 Likes
H0n0ṛalma
Active Level 10
Galaxy S
samsung 78 gün önce sana güncellemeyi vereceğiz demedi.samsung 7 nisan dedi ve yayınladı.ama sen sadece one uı tarihinde ilk kez geciken uı7 den dolayı telefon değiştirmeyi düşünüyorsan acele et zamlanacak onların telefonları 👋👋👋
Galaxy S
Ben sadece bir güncelleme için samsung u terk etmem tamam çok **bleep** artık birazdaha sabır eninde sonunda bu güncelleme gelecek ama bir sonraki güncellemede de aynısı olursa bende senin gibi düşüneceğim
0 Likes