Original topic:

One UI7

(Topic created on: 04-10-2025 06:02 PM)
617 Views
Wukong31
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Anlamadığım konu söz konusu Türkiye olunca neden bu kadar geç güncelleme veriyorlar ver kardeşim Tüm ülkeye güncellemeleri aşırı ağır gidiyor güncellemeler insanları bu kadar mağdur etmenin ne anlamı var UI 8 çıkacak neredeyse hala UI7 güncelleme verecekler Samsung güncelleme konusunda bu sene sınıfta kaldı

17 Comments
Semihalatas
Active Level 6
Galaxy S
Sadece bu sene değil her zaman böyleler Samsung Türkiye benim gözümde kocaman bir "0''
Ƙaaŋ
Active Level 7
Galaxy S
snapdragondan exynosa geçip tkr sdye geçmeleri de şaka gibi aslan gibi snapdragonu getirin işte be
Wukong31
Expert Level 4
Galaxy S
Güncellemeler böyle giderse biraz daha bekleyecez İngiltere ne kardeşim Samsung kullanan mı var İngiltere de nerde kullanıcı az olan ülke var oralara güncelleme vermiş bugün vermesi lazımdı Türkiye sunucularına artık bunlar ne yapıyor anlamış degilim 2026 ya gircez hala güncelleme vermiyorlar Almanya ile aynı vermeleri lazımdı güncellemenin anlamış degilim neden böyle yaptıklarını
Galaxy S
Napıcaz peki
0 Likes
Galaxy S
Ben beklemekten cok sıkıldım birileri gerçekten samsungturkiyeye birşeyler yazsın lütfen ya gelsin artık bu güncelleme neyi bekliyorlar neden göndermiyorlar
0 Likes
Wukong31
Expert Level 4
Galaxy S
Az daha bekle gelecek güncelleme sabırlı ol bu kadar bekledik az daha bekleriz
0 Likes
Galaxy S
Gerçekten ağlayacağım bizi düşünmüyorlar gerçekten 🥹
0 Likes
Haze-S24Ultra
Active Level 4
Galaxy S
ne yazık ki Iphone bu konuda samsungtan çok ileride. En azından Türkiye'yi önemsiyor. Samsung sadece koreyi önemsiyor
KAĞAN38
Active Level 7
Galaxy S
Türkiyenin maalesef diğer ülkelerin gözünde bi değeri yok...