cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI6 dan UI7 ye geçerken kaybolan özellik

(Topic created on: 06-01-2025 07:32 PM)
59 Views
Monsteryk
Active Level 2
Options
Galaxy S
Herkese merhabalar Samsung S22 Ultra kullanıcıyım.
Telefonumu ui6 dan ui7 ye yükseltim gerçekten sanki yeni bir telefon almış hissiyatı ve deneyimi yaşattı. 
Bununla beraber gün geçtikçe tele dolandırıcılarının tacizlerine uğramaya başladım. 
Dedim spam arama özelliğimi bozuldu🤔 ayaralara girdim baktım oda ne baba akü yok😲 Şaka bir yana Telfonda arayan kimliği ve spam koruma (caller id and spam protection) özelliğinin olmadığını gördüm. 
Bütün formlari inceledim samsung müşteri hizmetlerini aradım ama bir çözüm bulamadım. 
Alternatif yazılım olarak şimdilik google telefon kullanıyorum arayanları spam olarak gösteriyor ama samsung gibi otomatik engellemiyor ayrıca samsung kadar kullanışlı ve pratik değil. 
Başına buna benzer birşey gelen var mı merak ediyorum.

image

0 Likes
Monsteryk
Active Level 2
Galaxy S
Hocam görselde gördüğünüz gibi bende yok oldu
0 Likes
Samsung80
Active Level 9
Galaxy S
Arama simgesine basıp sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp ayarlara bakınca çıkmıyor mu?
0 Likes
Monsteryk
Active Level 2
Galaxy S
Gördüğünüz gibi malesef yok1748795947968.jpg
0 Likes
Samsung80
Active Level 9
Galaxy S
Çok ilginç demekki telefonu spam korumasına gerek kalmayacak kadar güvenli hale getirdiler. Yoksa koskoca samsung mühendislerinin unutacak hali yoktur herhalde.
0 Likes
Monsteryk
Active Level 2
Galaxy S
Samsung Mühendislerim8BSr7Q606.jpg
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Bende duruyor hâlâ a35 one ui 71748795466804.jpg
Monsteryk
Active Level 2
Galaxy S
Acaba s22ultra ui7 firmware de sıkıntımı var. Merak etmedim değil doğrusu. S22 ultra sahibi arkadaşlar ui7 de bu özellik devam ediyorsa demekekki bende update sırasında hata meydana geldi. S22 ultra sahibi herkeste yoksa demekki firmware hatalı yayınlanmış düzeltilmesini beklemekten başka çare yok
0 Likes
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
İnanın bilmiyorum ama sanmıyorum da çok saçma çünkü a serisinde olup s serisinden çıkarmak falan
0 Likes
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy S
Bende duruyor 😂1748796265677.jpg
0 Likes
Monsteryk
Active Level 2
Galaxy S
Telefonunuz S22 ultra ui7 mi?