cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI6 dan UI7 ye geçerken kaybolan özellik

(Topic created on: 2 weeks ago)
59 Views
Monsteryk
Active Level 2
Options
Galaxy S
Herkese merhabalar Samsung S22 Ultra kullanıcıyım.
Telefonumu ui6 dan ui7 ye yükseltim gerçekten sanki yeni bir telefon almış hissiyatı ve deneyimi yaşattı. 
Bununla beraber gün geçtikçe tele dolandırıcılarının tacizlerine uğramaya başladım. 
Dedim spam arama özelliğimi bozuldu🤔 ayaralara girdim baktım oda ne baba akü yok😲 Şaka bir yana Telfonda arayan kimliği ve spam koruma (caller id and spam protection) özelliğinin olmadığını gördüm. 
Bütün formlari inceledim samsung müşteri hizmetlerini aradım ama bir çözüm bulamadım. 
Alternatif yazılım olarak şimdilik google telefon kullanıyorum arayanları spam olarak gösteriyor ama samsung gibi otomatik engellemiyor ayrıca samsung kadar kullanışlı ve pratik değil. 
Başına buna benzer birşey gelen var mı merak ediyorum.

image

0 Likes
23 Comments
eros09
Active Level 6
Galaxy S
Evet dediğin gibi o özellik kalkmış
Artisit34
Active Level 9
Galaxy S
A35 te duruyor hâlâ one ui 71748795494817.jpg
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Neyinize yetmiyor now bar getirdiler ve pil simgesini değiştiler daha ne istiyorsunuz bir doymadiniz ya. 😂
Monsteryk
Active Level 2
Galaxy S
:)1748795244306.gif
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy S
Ne alaka
0 Likes
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Kardeş espiri espiri Samsung alinmamistir senin kadar 😂
eros09
Active Level 6
Galaxy S
Benim bi şikayetim yok korkuyodum telefon kasacak güncelleyince diye ama kasma donma yada herhangi olumsuz bişey olmadı aksine çok güzel oldu
0 Likes
Monsteryk
Active Level 2
Galaxy S
Evet bencede gayet güzel oldu ama spam koruma benim için vazgeçilmez bir özellikti tacizler artarsa ui6 ya malesef geri dönücem
0 Likes
Samsung80
Active Level 9
Galaxy S
Hocam s21 fe arama ayarları içerisinde ARAYAN KİMLİĞİ VE SPAM KORUMASI var siz de de olması gerek