Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Samsung Galaxy S26 Ultra'nın, Galaxy S22 Ultra'dan bu yana ilk defa 45 W üzeri şarj hızını destekleyeceği iddia ediliyor. Sizce de biraz geç... View Post
Normalde 1 saat 15 dk ya şarj oluyordu sıcaktan dolayı 2 saat 2 buçuk saatte şarj oldu bu hep böyle sürer mi yoksa eski saatine geri döner mi View Post
Merhaba arkadaşlar S21 fe telefona sahibim telefonum aşırı derecede ısınıyor bugün farkettim arka kapagı yanlardan kalkma yapmış sanirsam sıcaktan... View Post
Gerçekten telefona faydası oluyormu View Post
Arkadaşlar one ui 6.1 varken gamebooster dan navigasyon hareketlerini engelleyi aktif edince oyunda elim ekrana değince çıkmıyordu şuan gamebooster... View Post
Bu sorunu yaşayan var mı yoksa bende mi oluyor sadece, önerebileceğiniz bir şey var mı? (sıfırlama, wipe cache (önbellek temizliği) vs öneriler... View Post
Merhaba arkadaşlar s24 plus kullanıyordum pili pek iyi değildi onu sattım a56 aldım pili fena değil ama yinede istediğim gibi değil s25 plus almayı... View Post
Telefon giriş şifresini unutunca fabrika ayarlarına döndürdüm içindeki fotoğraflar yedeklenmemiş kayboldu ulaşmanın bir yolu var mı View Post
Merhaba arkadaşlar, Instagram'da aşırı fazla bug var, artık nasıl diyeyim bilmiyorum, çok hata yaşıyorum. Bazen profil fotoğrafımı... View Post
Son güncellemeden sonra telefonu şarja taktığımda şarj oluyor yazıyor ancak yüzdede hiç artış yok veya yarım saatte ancak %1 artıyor. Bu durumu... View Post
User | Count |
---|---|
19 | |
12 | |
11 | |
11 | |
10 |