Original topic:

One UI 8

(Topic created on: 09-25-2025 01:34 PM)
159 Views
mertkarslioglu
Active Level 6
Options
Galaxy S

Bir yılda iki büyük güncelleme. Gerçekten dağıtım sırası biraz garip olsa da Samsung sözünü tutuyor gibi. One UI 7 gecikmesini 8 i erken vererek telafi edecek diyorlardı. Daha 8 gelmeden 8.5 in görselleri düşmeye başladı. Teşekkürler Samsung sabırsızlıkla bekliyoruz. 🫡

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
8'de biraz boş bir güncelleme sayılır o yüzden bir zahmet erken versinler (:
Galaxy S
Aslında bos degil, beklenen bir çok özellik diğer cihazlara geldi. Kullanim konusunda düzenlemelere gidildi. Ufak tefek yeniliklerde mevcut.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yenilik olarak demek istedim bende yoksa 8 ile birlikte now brief geldi mesala dediğin gibi, S24 Fe'ye ve optimizasyon konusunda geliştirmeler yapıldığı söyleniyor ama asıl yenilikler 8.5'de olucak 😊
0 Likes
Berkadeus
Active Level 5
Galaxy S
Pil ve ısınma sorununu düzeltsinler de boş güncellemeye okeyim. OneUI 7'ye geçtiğimden beri yüzüm gülmedi. Telefona soğutucu falan aldım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Umarım sorununuz düzelir diyelim (: bu arada hangi cihazı kullanıyorsunuz
0 Likes
ErbayC
Active Level 7
Galaxy S
Bu güncellemenin 7.1 olması gerekirdi. Samsung 1 büyük android güncellemesini yedi sanırım
Galaxy S
Yok hocam. Android 15 de geciktigi icin büyük güncellemeyi onunla verdi. Android 16 ya gecis icin 8 kullanılıyor. Asıl guncelleme One UI 8.5 de olacak ve bir çok özellik ve yenilik barındıracak. Kaldı ki yükleyince göreceksiniz **bleep** bile arayüz ve Samsung uygulamalarında yenilikler mevcut.
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Normalde yeni one ui sürümü büyük yenilikler getirir x.1 de ara sürüm ufak yenilikler olurdu bu sefer one ui 8i yetiştirmedikleri için fazla yenilik yok asıl güncelleme 8.5 olacak. Yani aslında bir şey kaybettğimiz yok sadece sırası değişti gibi oldu
0 Likes