One ui 7 ve 8 güncellemeleri sonrası telefonun pil ömrü yarıya düştü. Arkadaşlarim Xiaomi 14t pro ve vivox200fe ile aynı kullanım standartlarında... View Post
One ui 7 ve 8 güncellemeleri sonrası telefonun pil ömrü yarıya düştü. Arkadaşlarim Xiaomi 14t pro ve vivox200fe ile aynı kullanım standartlarında... View Post
Ayrıntının güzelliği ☠️🤣 View Post
Beta sürecine dahil olmadığı için gelebileceğini düşünüyorum ama kısmet daha korede yayınlanmadı. Sizin düşünceleriniz nedir? View Post
Bunu açıkça söyleyim muhtamelen bazı telefon lar hariç 8.5 i alacaklar çünkü bu güncelleme önemli mantığıken one uı 8 önemli değildi değişiklik azdı... View Post
Thl cscde arama kaydetme açıkken karşı tarafa uyari veriyor mu ? View Post
Arama ekranına gelince sadece 8 kişi tanımlanmış oluyor gerisi yok ne yapmam lazim telefon s24fe ayrıca bir ara baya bi kişi görmüştüm View Post
Arkadaşlar 3 aylık s25 kullanıcısıyım güncellemeden önce pilim gayet iyidi. Gece 100leyip yattığımda sabah 2 3 maks 5 azalmış alıyordum. Güncelleme... View Post
Hangi ülkenin cscde hicbir kısıtlama yok yazılım özelliklerinde bilgisi olan ? View Post