Original topic:

One UI 7

(Topic created on: 04-21-2025 04:09 PM)
108 Views
Atsız17
Active Level 4
Options
Galaxy S

S21 Ultra kullanıyorum

Son 1 ayda "Galaxy Store, Galaxy Muzik, Samsung members, Samsung internet"
Gibi uygulamaların güncellemeler ile ikonu değişti. Burdan soruyorum zaten s21 serisini kısıtlı bir şekilde getireceğin güncellemenin ikonlarını neden önceden güncellersinki?
Bari güncellemede getir değişiklik olmuş gibi dursun.  😂😂
10 Comments
cemal34
Active Level 9
Galaxy S
Yükleme anında cihaz fazladan kasmasın diye.
0 Likes
Atsız17
Active Level 4
Galaxy S
Uygulama ikonlarıda kastırıyorsa bu cihazda bişey demiyorum
S3miniye olsa anlarım
0 Likes
cemal34
Active Level 9
Galaxy S
Gelen sürüm 5.5 gb civarıdır cihazda köklü bir değişim yapacaktır ayrıca hiçbirimizin cihazlar ilk alındığı günkü boşlukta değil çokca uygulama yüklü olabiliyor.işi garantiye aldıklarını düşünüyorum.
0 Likes
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Uygulamayı güncelledikleri için ikon güncelleniyor yoksa One UI 7 ile ilgili bir şey değil.
Atsız17
Active Level 4
Galaxy S
Dostum bu ikonlar yeni one UI'nin. Nasıl alakası yok? Hani her 2-3 ayda bir ikonlar değise anlarım yeni arayüzden arayüze değişiyor...
0 Likes
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
One UI 7 ikonları ama One UI 7 güncellemesi ile ilgisi yok. Uygulamanın içine entegre etmişler ki uygulamayı güncellediğinde değişiyor.
0 Likes
Atsız17
Active Level 4
Galaxy S
Anlatmak istediğim şu benim One UI 7 ikonları olduğu konusunda ortak karara vardık bu okey. S21 serisine zaten çok kısıtlı gelecek yeni özellikler.
Hani diyorumki bari güncelleme cihaza gelince toplu şekilde getirki bu sözde eski cihazlara güncelleme vibe versin.
0 Likes
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Burada simgeler değişmiyor, uygulamanın kendisi güncellenniyor. Bu uygulamaları çoğu durumda global olarak yayınlıyorlar ve orada güncelleme size de geliyor😊
Atsız17
Active Level 4
Galaxy S
Güncellese güncellese one UI7ye optimizasyon güncellemesi yaparlar. İkon,geçiş animasyonları vs.
Anlatmak istediğimde bu cihaza gelmeden sen uygulamaları güncellemenin ne mantığı var.
Bu tamamen samsungun güncelleme politikasının rezilliği