cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7

(Topic created on: 03-30-2025 01:42 PM)
318 Views
S23sever
Active Level 4
Options
Galaxy S

Internette gördüm s23 ve altına bazı galaxy ai ozellikleri gelmeyecekmis s24 ve s25e gelecekmiş tüm ozellikleri o kadar samsungu övdük malum elma marka gibi sadece belirli modellere sunuyor neden

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Dostum ilk güncellemeyle yüksek ihtimal gelmeyecek diğer güncellemelerle gelecegini düşünüyorum hep öyle yapıldı zaten

View solution in context

9 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Satış stratejisi.
0 Likes
S23sever
Active Level 4
Galaxy S
S23 kullanıyorum daha yeni aldım audio eraser gibi özellikleri almayacakmis ne anladim ben bu isten
Galaxy S
Bende s23 de olanlarda yok 😊
0 Likes
Solution
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Dostum ilk güncellemeyle yüksek ihtimal gelmeyecek diğer güncellemelerle gelecegini düşünüyorum hep öyle yapıldı zaten
TRAtaberk
Active Level 10
Galaxy S
Oneuı7nin yeni nesil yapay zeka özellikleri s25 ve s24 serine gelecek,s23'te bulunan yapay zeka çalıştırma entregre işlemcisi yeterli değil yeni nesil cihazlarda AI 3.0 kullanıyor atıyorum,s23 serisinde 2.0 kullanılıyordur bundan dolayı.Cihazda donma kasma aniden yeniden başlatma uygulama çökme sorunları olmaması nedeniyle alınmış bir karar.
Galaxy S
Dediğiniz şey tamamen mantıksız 😊
0 Likes
TRAtaberk
Active Level 10
Galaxy S
Var mı başka mantıklı bir açıklamız ?
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Dediğiniz mantıklı ama yıllarca böyle kandırıldık gerek bilgisayarlarda gerekse telefonlarda PC dede DLSS 3.0 açılamaz diyolardı eski bilgisayarlarda adamlar kodları buldular oyunlar üzerine entegre ettiler bizzat bende denedim rtx3050ti ekran kartı ile 3 kat FPS arttı yani sen bu yapay zeka çipi yetersiz olaylarına kanma milatlık 1080ti bile yapabiliyor telefonlardada böyle note 10 a rom kurunca bile tüm yapay zekalar çalışıyor eksiksiz şekilde note 10 kaldırıyor kaldı ki S23 kaldıramıyacak yok öyle bir muhabbet dediğim gibi genelde sonradan güncellemeyle geliyo herşey ama duruma bağlı bakıcaz örnek veriyorum S24 serisine LOG video geliyor bunu S23 e getiremezlermiydi getirirlerdi bazen bilerek yapılıyor kanmayın herşeye :)
TRAtaberk
Active Level 10
Galaxy S
Kanmak değil,insanların söylediklerini söyledim