Original topic:

One UI 7

(Topic created on: 05-08-2025 01:56 PM)
430 Views
HydeJekyll
Active Level 4
Options
Galaxy S

Herkesin yükledikten 45 dakika sonra hype'ını unutacağı bir güncelleme için bu kadar gereksiz şekilde CSC değiştirmeye , Samsung Türkiye'yi aramak/yazmak , başka markaya geçmek ve benzeri hareketler çok çılgınca geliyor bana. Umarım herkesin hunharca attığı nerde postlarına değecek bir güncellemedir ne diyeyim 🤷‍♂️. Millet telefonunu normal şekilde kullanmayı unutmuş gibi. 

19 Comments
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Hala 24FE ye gelmedi :(
Kenán
Expert Level 5
Galaxy S
Bu hikayede yanan yine s24f oldu
Terzioğlu
Expert Level 1
Galaxy S
S23fe ye geldi diyolar hocam S24fe nasıl gelmez anlamadım
0 Likes
Kenán
Expert Level 5
Galaxy S
Vallahi bilmiyorum az evvel bi arkadaş S24F için mena bölgesinde yayınlanmış dedi
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
S23 FE Türkiye'de yayınlanmış.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Ben csc değiştirmeyi mantıklı buluyorum. (Hızlı almak açısından.) Onun dışında haklısınız.
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
24fe henüz gelmedi maalesef
0 Likes
Terzioğlu
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam ben şunu **bleep** ettim bununda sebebi hali hazirda hem ios hem android kullanmamdan kaynaklı olabilir mesela ios kullanan kimsenin güncelleme için bu kadar emek ve enerji sarf ettigini hiç görmedim bende dahil ama androidde muhtemelen hiç bir güncelleme tatmin edici degil ve kullanıcılar ios gibi arayüze sahip olmak istiyor bu beklentide sürekli yeni gelecek güncellemelere heveslenmeyi sağlıyor çünkü gittikçe benzerlikler artıyor ve insanlarda dogal olarak hemen sahip olmak istiyor diye düşünüyorum
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Güncelleme işin bahanesi bence. Teli değiştirmek için sebep aradıklarını düşünüyorum. Yoksa sırf 1 güncelleme için Tel değiştirip masraf yapmak tuhaf.