Original topic:

One UI 7

(Topic created on: 04-10-2025 01:18 PM)
145 Views
caaliz
Active Level 3
Options
Galaxy S

Ne zaman gelecek Türkiye cihazlarına ?

285 Comments
abdullah2104
Active Level 9
Galaxy S
Yarin gelir gelmeze pazartesi kaldi cano
Galaxy S
Hala gelmedi 1744280049386.jpg
save06
Active Level 3
Galaxy S
Z fold 6 için bir bilgi yok
theacg
Active Level 5
Galaxy S
Evet webtekno haber yapmış türkiyede erişime açıldı diye. Büyük ihtimal YD cihazlı alanları görünce bakmadan haber yaptılar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Klasik Webtekno Haberleri 😂
0 Likes
eaç
Active Level 5
Galaxy S
Pek araştırmadım ama samsung neden boyle bi politika izliyor neden güncellemeyi geç verdi veriyor herhangi bi açıklamaları var mı? 

Bu zamana kadar sürekli ileriye giden bir firmayi bir güncelleme için terk etmek kötülemek şahsi fikrim uygun değil.Ama kullanıcının nabzını tutmakta firmanın geleceği için önemlı sonucta sadece telefona para vermiyoruz yazılımada veriyoruz benzer fiyatrlar verıp tercıh edebilcegimiz telefon markalarının cihazları bu guncelleme sorunuyla bu kadar karsılaşmamıstır en azindan vercez diyip geciktirmemislerdir .Benım şahsi fikrim samsung kullanıcıları şuan ki yazılımı begenmedıklerınden değilde kendılerıne tanınan yazılım imkanını bir türlü alamadıgı icin mutsuz ama bence samsung bu durumu duzeltıcektır bir sekılde ben buna inaniyorum.
8787434
Active Level 6
Galaxy S
Samsung her iş gibi bunuda yüzüne gözüne sürdü
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
One Ui 7 Gayet Pürüzsüz Çalışıyor Sadece Bir Türlü Gelemedi
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 7
Galaxy S
Söylenene göre Samsung taa Touchwizden kalan kodları temizlemiş bu sürümde. Animasyon motorları altyapıları değişmiş. Çok fazla optimizasyon yapılmış. Dolayısıyla uzun sürmüş. Bekleyip göreceğiz yine de gerçekten öyle mi
nurullah63
Active Level 5
Galaxy S
Herşeyde olduğu gibi şirketler de doğar gelişir büyür ve ölür. Böyle devam ederse samsung da mobil cihazlar konusunda bu serüvenin sonlarına yaklaşmıştır.