cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 kararlı sürümündeki ciddi hata

(Topic created on: 4 weeks ago)
1377 Views
Enestkr
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bu sabah itibari ile One UI 7'nin kararlı sürümüne geçiş yaptım. (BYCG yapım numaralı)

Wifi ve mobil veri düzensin olarak kesilmeler var. Şöyle ki:

Stabil bir şekilde wifi kullanırken bağlantı kesiliyor ve bağlı olduğum wifi ağım listelenmiyor. 

Aynı şekilde mobil veri açık cihaz arama ve sms alıp gönderebiliyor olmasına rağmen mobil veri devreye girmiyor. 

Bu sorunları kararlı sürüme geçiş itibari ile üç defa yaşadım. Cihazı yeniden başlattığımda çözülüyor ama bu ciddi bir sorun. Acilen hemde çok acilen düzeltilmeli. 

image

@samsung 
37 Comments
Tagemci
Active Level 4
Galaxy S
Cihaz modeliniz neydi
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
S24 Ultra
Tagemci
Active Level 4
Galaxy S
Yeni yazılımın şebeke ve ifi entegresi ile ilgili sorunu mu var acaba
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Muhtemelen öyle
Tagemci
Active Level 4
Galaxy S
Bu arada S24 kullanıyorum hala bekliyorum güncellemeyi
batuhanarmnx
Active Level 3
Galaxy S
Cihazın garantisi var ise servise gitmenizi öneririm. Genelde bu tarz major güncellemelerin ardından bazı kullanıcılar böyle sorunlar yaşayabiliyor. Temiz bir kurulum yapmak sorunu belki çözebilir. İlk olarak verilerinizi yedekledikten sonra Fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. Eğer işe yaramaz ise garantinizin olması durumunda servisten yazılım kurma desteği alabilirsiniz. Garantiniz yok ise ODIN yazılımı ile ilgili Stock Rom'u edinerek telefonunuza kökten yazılım atabilirsiniz. İnternette nasıl yapılacağı ile ilgili gönderiler mevcut. Xda Forum'da eminim ki ilgili konuda bilgi bulabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Tagemci
Active Level 4
Galaxy S
Katılıyorum temiz bir stock rom çoğunu çözüyor
Galaxy S
Kral sende pil sağlığı var mı?
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Yok