cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7'de sevdiğiniz özellik?

(Topic created on: 02-19-2025 11:57 PM)
767 Views
wirbusiness
Active Level 6
Options
Galaxy S

Dedikodu ve söylentilere ara vermek lazım, beklememin tek sebebi Music Player widgetinin full screen hale geçecek olmasi onun disinda One UI 6 ile de memnunum ben

image

MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Aynısı bende de
0 Likes
itzRabel
Active Level 6
Galaxy S
Ben açıkçası en çok Bixby Routines uygulamasının değişimini çok merak ediyorum. Apple marka cihaz kullandığım dönemde Siri Shoetcuts çok kullanırdım. Bu güncellemede Routines uygulamasının geliştirildiği ve Shortcuts gibi olduğunu duymak çok heyecanlandırdı.
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Bixby hala büyük bir hayal kırıklığı, Türkçe yok İngilizce biliyorum ama neden İngilizce konuşayım? Samsung boyle bir pazara haksızlık edip google var zaten kafasında muhtemelen
itzRabel
Active Level 6
Galaxy S
Geçenlerde Japonca dil desteği duyuruldu. Umutlanmaya başladım. Muhtemelen çok uzak olmayan bir gelecekte Türkçe dil desteği de gelir gibi. Ama çok haklısın. Sesi robot gibi bile olsa yine de Türkçe kullanmayı ben de isterim...
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
İngilizcemizide anlamıyo 😂
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

One uı 7.0'ın animasyonlarına alışınca One uı 6.1.1 kullanmak kötü bir deneyim oluyor, cihaz kasıyor gibi geliyor maalesef

Umarım en kısa sürede bu deneyime herkes kavuşur 😊🙏
itzRabel
Active Level 6
Galaxy S
Demek ki akıcılık konusu bahsedildiği kadar geliştirilmiş. Bu habere çok sevindim işte abi
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
S23ultra ve S9Fe şuan kasıyor hissi veriyor 6.1.1 de o derece diyorum ,mükemmel derecede güzel animasyonlar ve akicilik 😊
itzRabel
Active Level 6
Galaxy S
Peki abim S25 Ultra deneyimin nasıl gidiyor? OneUI 7 dışında direkt cihaz olarak 2025 için erken olsa da 100 üzerinden kaç puan verirsin? Karşılaştığın eksiklikler vs var mı?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
S25 ultra ile memnunum ufak bazı buğlar var ama bunlar muhtemelen çözüldü güncellemeyi bekliyoruz Avrupa pazarı için

Hoparlörler artık bir X markasından daha iyi sonuç veriyor

S25 ultra deneyimim burada bakmanı öneririm

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Galaxy-S25-Ultra-İle-Yaşadığım-Deneyim/td-p/18332622?sr...