Original topic:

One UI 7 Quick Panel Slider sorunu

(Topic created on: 06-12-2025 07:57 AM)
274 Views
erdempn
Active Level 7
Options
Galaxy S

Ses kısma kısmında herhangi bir noktadan dokununca ordan istediğimiz oranda kısıp arttırabiliyoruz. Ama bunu parlaklık için yaparken slider üzerinde nereye dokunursak oraya geliyor. Çok can sıkıcı bi arayüz hatası benim gibi rahatsız olan eminim başkaları da vardır umarım one ui 8 ile düzelir...

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu arayüz hatası mı bilmiyorum ama sesin seviye seviye yükselmesi duyma sağlığı açısından bir anda yükselmesinden daha iyidir ki öyle sesi bir anda yükseltecek bir teknoloji de var mıdır pek bilemiyorum. Parlaklık için seviye seviye yükseltme olayı yok yani burada görme sağlığından feragat edilmiş ama duyma sağlığı önemsenmiş gibi bir durum söz konusu gibi sanki 🤷
0 Likes
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Max ne kadar sağlığa zararlı olabilir ki
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Max zarar ne olur bilemiyorum onu fakat yanlış düşündüğüm konusunda da sana hak veriyorum çünkü WiFi sinyallerinden tutun da cihazların sar değerlerine kadar insan sağlığına daha zararlı yönleri var cihazların ama hiç umurumuzda da değil açıkçası 😄
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Yaşadığımız her yerde radyasyona mağruz kalıyoruz. Özellikle evimizde modemler. Köye fln çıksak bile telefon sinyali gönderen baz istasyonlarının gazabı var 😃
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dört koldan kuşatılmışız ama durmak yok mücadeleye devam 😄
0 Likes
erdempn
Active Level 7
Galaxy S
One ui 6 da parlaklık böyleydi zaten bildirim panelinde ses de normal yan paneldekini kopyalamışlar direkt koymuşlar. Samsung uğraşmamış yani derin düşünmeye gerek yok bu kadar 😊
0 Likes
Galaxy S
Orada sorun yok özellik aniden basma ihtimaline karşın yapılmış bir şey dir
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Bu durumun bir hata olmadığını düşünüyorum. Çünkü parlaklık açma isteği ani olan bir şey. Yani nasıl desem. Parlaklığı açmak için kaydırmak ile uğraşmak yerine direkt dokununca açılması daha mantıklı. Ses ise yine öyle olabilirdi belki ama yanlışlıkla yapılan bir dokunma sonrası ses seviyesinin aniden artıp ortama rahatsızlık vermesinin önüne geçilmiş gibi