cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 İlk izlenim

(Topic created on: 4 weeks ago)
636 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Galaxy S

Dün dayanamayıp artıl stock rom kurup, cac değiştirip telefonu güncelledim.

One UI 7 hakkında şunları söylebilirim şuan:

1+ Kesinlikle cihaz daha hızlı ve daha iyi animasyonlara sahip, cihazı kullanırken bunu çok fazla hissediyorsunuz. 

(Animasyonlar çok güzel olmuş, One UI cidden eskiden çok hantalmıl)

2+ dinamik bildirimler, benim çok hoşuma gitti ve videonun rengine göre bunlar değişebiliyor, canlı bildirimler spor skorları, New Bar cidden güzel.

3+ çok fazla özelleştirme var, güçtasarufu modada sadece işlemciyi %70 sınırlayıcı 120 hz ekranı bırakbiliyorsunuz mesela, çok fazla özellik var.

4+ Kamera arayüzü değişmiş değil bildiğiniz gelişmiş, öncelikle kamera yazılımı sanki biraz daha başarılı, psikolojiyle olabilir.

Filtreler ile artık fotoğraf çekerken artık çok daha memnunum, Iphone gün içinde daha iyi fotoğraflar çekiyor diyordum ve artık bu özelik sayesinde her durumda telefonu ayarlayıp çok güzel fotoğraflar çekebiliyorum, eskiden de bu özelik vardı diyebilirsiniz, benzerleri ya da direkt olmuş olabilir ama şuan kullanılabilir bir durumda, aktif olarak kullanacağım.

Telefonun yapay zeka özelikleri ciddi anlamda gelişmiş, videolarda ses ayarları yapma gibi yeni özellikler getirilmiş, bir çok konuda ek kontrollarımız var.

Cihaz artık daha iyi bir durumda bir, bir çok ekranı özellik ve One UI 7'nin kalitesi çok yüksek.

image
(Hava durumu kısmını ai ile sildim oraya kafasına göre yazdı)

Widgetlar çok güzel olmuş ve artık cihaza uyumlu hissettiriyor.

Hava durumu gibi ek uygulamalar yapay zeka sayesinde daha verimli bir hale geldi

image

Bunu saatime yansıtır daha verimli bir şekilde kullanabileceğimize eminim, ayrıca spor v.b aktiviteler için hava hakkında uyarıda yapıyor.

Çizim konusunda her türlü ayara kadar inanılmaz bir özelleştirme var, şuan bir kaç saate ilk gördüğüm şeyler bunlardı ilerleyen, beklediğimize büyük ölçüde değer.

(İmla ve gramer olayı daha başarılı ama kelime sınırı hala sıkıntı)
Ben bu yeni sistemi çok beğendim.
24 Comments
Galaxy S
Cihaz?
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
S24 Ultra
0 Likes
Scofıeld
Active Level 6
Galaxy S
Güzel bilgilendirici olmuş hocam elinize sağlık👏 pil sağlığı gelmişmi hocam birde cihazınız nedir
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Ne yazık ki ilerleyen güncellemeler Npe brief ile gelebilir 1744537431024.jpg
Scofıeld
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkürler cevap için umarım gelir hocam pil sağlığını desteğe baktırmak çok saçma
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam eux rom da yok diye biliyorum ben tr romunda açık
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Yok var, eux rom yükleyip Fransa, Polonya,Almanya gibi csc atıyorsun, ondan sonra anında geliyor güncelleme ama sağlam İnternet lazım.
Galaxy S
pil sağlığı artık ayarlar bölümünden görülebilecek deniyordu. hatta bunun için birçok yabancı ve türkçe youtube videosu çekildi. videolarda da gerçekten pil sağlığı ve pil döngüsü görünüyordu. sende neden böyle 🤔
ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Pil simgesi güzel olmuş fakat boyutu diğer simgeler ile biraz uyumsuz olmuş sanki