cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6 deneyimlerim

(Topic created on: 10-31-2023 04:35 PM)
1038 Views
hamzathebas
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bugün yüklediğim güncelleme hakkındaki izlenimlerim.

Yazı fontu çok güzel olmuş. Yeni özellikleri beğendim fakat gelelşm animasyon ve tepkisellik kısmına.
Yeni animasyonlar güzel ama tepkisel değil. Örneğin ard arda uygulama açıp kapatmada cihaz takılıyor ve animasyonda titreme oluyor. Navigasyon tuşlarını kapatıp kullanıyorum. Kenarda geri tuşu fonksiyonuyla çektiğimde bile animasyonlarda titreme var. Alttan çekip kapattığımda ise biraz daha kararlı çalışıyor ama yeterli değil. Widget animasyonu kasım güvenlik güncellemesinde düzelecekmiş. Umarım diğer uygulama açma kapama animasyonlarını daha kararlı ve tepkisel hale getirirler. Çinli şirketlerin eskiden beğenmediğimiz animasyonları bile şu anda One UI'dan çok iyi hale gelmiş durumda. Belki de diğer arayüzlere tersine mühendislik yapılabilir. Onun haricinde bazı fonksiyonlar için farklı animasyon tasarımları yapıyorum yetkililere ulaştıracağım.
16 Comments
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Çinli dediğimiz şirketler optimizasyonda Samsung'a zaten bin basıyor 🙂
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Çinli şirketlerde eskiden animasyon vardı ama kararlılık yoktu sürekli takılmalar vs. Fakat şu anda o durumu da aştılar
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Eğer kastettiğimiz şey Xiaomi gibi şirketlerse evet, doğru fakat birçok menşei güvenilir durmayan şirketin yazılım kalitesi yüksek, belki tasarımsal olarak özgün ve bazen şık durmasa da.
0 Likes
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Oxygen OS hep sade ve stabil kaldı. Color OS ilk başta fazla iddialı olmadı. MIUI zaten buglarla doluydu. Yeni çıkan Hyper OS muazzam derecede başarılı gözüküyor
KayraGüler
Active Level 6
Galaxy S
Samsung s22 ye ne zaman gelir tahmini
0 Likes
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy S
Klasik samsung kanka sonraki güncellemelerde düzeleceğini zannediyorsan yanılıyorsun hiçbir zaman düzelmeyecek çünkü android böyle işte
0 Likes
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Arayüzde bir sorun yok aslında bug yok, tekleme yok fakat animasyonlar ne kadar pürüzsüz olursa o kadar etkileyici olur. Ayrıca bildirim paneli simgeleri için farklı animasyon çalışmalarım var. Yakın zamanda ekiplerle paylaşacağım. Bu arada şöyle bir uyarı aldım belki Android 14 ile alakalı bir uygulamalarda bir uyuşmazlık olabilir. Diğer uygulamalarda da var bu uyarıScreenshot_20231031_172857_One UI Home.jpg
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy S
Kanka önemli olan zaten animasyonlar. Animasyonları eğer düzeltmezlerse bu güncelleme diğer oneui serileri gibi balon olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tavsiyem yedek alıp tekrar kurmaktır cihazı çünkü sistemin alışma süreci var hem android 14 yeni yazılım