Original topic:

ONE UI6.0

(Topic created on: 12-09-2023 09:04 AM)
5624 Views
syılmazS22-23ultra
Active Level 4
Options
Galaxy S

ALLAH MUHAMMED AŞKINA S22 ULTRA TELEFONLARA ONE UI6.0 NE ZAMAN GELECEK NEREDEYSE HER ÜLKEDE TELEFONLAR GÜNCELLENDİ BI BİZ BEKLİYORUZ DELİ OLCAM YA

61 Comments
Galaxy S
Ne demek la gelmeyecek boşuna mı o kadar para döktük telefonlara
Galaxy S
Tabi ki boşuna hala s22 sorunlu olduğunu anlayamadınız mi sürekli testlerde kalıyor
Galaxy S
Ben telden gayet memnunum🤣 hafıza olsun ram olsun işlemci olsun yüksek işlem hızı gerektiren şeyler olsun sorunsuz şekilde çalışıyor
Galaxy S
Tabi Bi tek sen 🤣 🤣 🤣 🤣 ozaman neden şikayet ediyor güncelleme vermedi diye çelişkili konuşuyorsun bırak gelmesin
0 Likes
Galaxy S
Hacı ben oldu bitti samsung kullanıyorum s22 ultra s23 ultra telefonlarda sorun yok fakat son gelen özellikleri kullanmakta hakkımız diye düşünüyorum salak saçma yorumlarını kendine sakla
0 Likes
Galaxy S
He he ondan doğru konuşunca saçma olur
0 Likes
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Gelsin gelsin diyorsunuz gelince hatalar çıkıyo sonra niye böyle yayınladınız diye sitemler geliyor. S23 kullanıyorum 1 aydır one ui6 yüklü instagram uygulamasında bildirimleri açamıyorum bir panel değişecek diye bi ton hata ile geliyor derdiniz ne sanki telefonu satarken her ay güncelleme gelecek diye taahhüt verdiler.
Galaxy S
Hacı bak sen s23 kullanıyosun bende hem s22 ultra hem s23 ultra var ve güncellemesi yok yani gelmedi napıyolar sıraylamı veriyolar adammı kayırıyorlar ayrıca tabii ki sitem edicez düzgün yayınlaması gereken güncellemede sorun çıkarsa
Galaxy S
Apple kullan o zaman
0 Likes
Alwose
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşlar ne kadar rahat ne kadar garip garip konuşuyorsunuz? Şuradaki sitem etmemize çekinmeden nasıl "apple kullan ozaman" diyebilirsiniz. Premium bir telefon almışım 20 bin lira para ödemişim cihaz çıkalı daha 1 yıl olmuş paramla rezil ediyorum orta düşük fiyat segmentindeki cihazlarına güncelleme sunup premium segmentteki cihazını bi ara göndeririz güncelleme diye alttan alan samsung bizi paramızla rezil etti etmeye devam ediyor. Madara olduk forumda s22 sahipleri olarak.hala çıkıp apple alın ozaman diyorsunuz koyuyor kardeş koyuyor 20 bin lira verip bu kadar görmezden gelinmemiz koyuyor. İşlemci zaten pili su gibi içiyor bir umut bunun için güncelleme bekleyen var böyle şeyler yazarak canımızı sıkıyorsunuz başka bir şey değil.
0 Likes