cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7

(Topic created on: 04-09-2025 10:48 PM)
833 Views
günergs
Active Level 1
Options
Galaxy S

Bu güncelleme ne zaman gelecek 7 nisan dediler 10 nisan oldu hala ortada yok ?

84 Comments
123456_
Active Level 10
Galaxy S
google dan baktım malezya nerdeymiş büyük ihtimalle en son alan cihazlardan biri olabilir.malezyanın güncellemesini takip etmeniz lazım.zaten cihazın garantisi yoktur,en iyisi kore csc si yüklemeniz.zaten forumda bu konu hakkında yetkili kişiler var onlara dm atarsanız yardımcı olurlar.
0 Likes
Tunahannnn
Active Level 5
Galaxy S
samsung newsroom malezyaya baktım böyle yazıyor doğru mudur türkiye için de 7 nisan diyordu ama gelmedi 1744234104195.jpg
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
samsung türkiye global haberi türkçe yapmış.malezya için ise doğru olabilir.
0 Likes
Tunahannnn
Active Level 5
Galaxy S
özelliklerde herhangi bir eksiklik falan olmaz değil mi
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
s25 ile s24 arasında sadece now brief gelmeyecek denildi.onun dışında herhangi bir eksiklik yok.
0 Likes
Tunahannnn
Active Level 5
Galaxy S
onu demek istemedim bölgeden bölgeye özelliklerde değişiklik olmaz dimi aynı cihaza korede de avrupada da amerikada da türkiyede de malezyada da aynı özellikler geliyor değil mi bölgeye göre değişmiyor
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
nasıl anlatayım,çinde google yasak mesela.gemini yerine bixby kullanıyorlar.onun gibi devlet yasakladıysa telefonun içindeki bir özelliği samsung getirmez ama çin harici her ülkenin yazılımları neredeyse aynı.ama size tavsiyem hem erken almak için kore csc sine geçmeniz.
0 Likes
Tunahannnn
Active Level 5
Galaxy S
hocam o işlerden pek anlamıyorum elime yüzüme bulaştırmayayım bu kadar bekledik 4 gün daha bekleriz
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
ya sadece 1 güncelleme için değil,telefon bütün güncellemeleri öncelikli alacak.ama malezyada o kadar kötü değil.aldığınız yere sorabilirsiniz.belki yaparlar.
0 Likes
Tunahannnn
Active Level 5
Galaxy S
eğer özelliklerde bir eksilme olmayacaksa biraz daha beklenir bence
0 Likes