cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7 S23FE

(Topic created on: 2 weeks ago)
336 Views
B3RSOL
Active Level 6
Options
Galaxy S

Umarım bir an önce ONE UI7 veya normal bir güncelleme gelir. Son 3-4 gündür telefon acayip şekilde kasıyor ve takılıyor; arayüzde değil, Instagram'da dahi kasıyor. Telefona hard reset attalı 1 hafta oldu, yapmadığım şey kalmadı. Güç tasarruf modu da açık değil. Garip bir durum; sorsan bu telefonun 1.2M Antutu puanı var.

13 Comments
Ally219
Active Level 6
Galaxy S
Model nedir hocam
0 Likes
B3RSOL
Active Level 6
Galaxy S
S23FE
0 Likes
Ally219
Active Level 6
Galaxy S
Benim arkadaşımda da s23fe var postu görünce yazdım ona bende bi sorun yok dedi. Kurduğunuz apk bir uygulama varmı hocam ona göre fikir sahibi olabilirim biraz
0 Likes
B3RSOL
Active Level 6
Galaxy S
Spotify ve Lightroom apk kurdum
0 Likes
Ally219
Active Level 6
Galaxy S
Bende s24 var Spotify'ı ilk aldığım zaman 2 ay kullanmıştım premium almaya üşendiğim için lakin çok hantal diye geri orjinale geçmiştim ama lightroom sıkıntı yaratıyor olabilir bende de x'i apk kurunca telefon takılıyordu uygulamaya girip çıkarsam başlıyordu yeniden başlatmadıkça düzelmiyordu. Yüzeysel bakınca ihtimaller dahilinde olan bişey dilerseniz apk yı silin yeniden başlatıp 1 saat falan kullanın bir sıkıntı olmazsa apkdan dolayı sorun olmuştur ha birde ayarlardan yazılıma girip Google play sistem güncellemesini kontrol eder misiniz benden tavsiye onu hiç güncellemeyin bende şuan Ocak sürümü yüklü 1 kere güncelledim onu o güncellendikçe telefonu sıvıyor nasıl başarıyorsa. Yine de onu da kontrol edin
0 Likes
B3RSOL
Active Level 6
Galaxy S
Ram plus özelliğinden olabilir mi
0 Likes
Ally219
Active Level 6
Galaxy S
Ben onda sorun yaşamamıştım ama bazı cihazlarda yavaşlatıyor diye başlıklar açan görmüştüm o açıksa sizde onu da kapatıp deneyin bi
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Samsung yine bi yerlerde şaşırtmıyor
0 Likes
B3RSOL
Active Level 6
Galaxy S
İlk ve son deneyimim olacak gibi