cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7 GÜNCELLEMESİ ARTIK BAYDI

(Topic created on: 04-17-2025 07:38 AM)
87 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Koskoca dünya devi Samsung aylardır bir güncellemeyi dağıtamadı ve bu tamamıyla rezillik. Gereksiz uzayan betalar beta sonrası verile stabil sürümde hatalar olması güncellemenin durdurulması gibi şeyler artık kabul edilemez. Kaç bin kişilik yazılım ekibi var hiç bir test etmiyorlar. Hadi onu geçtim dünya geneline güncellemeyi vermenin aylar sürmemesi gerekiyor. S24 serisi için konuşuyorum daha almayan çok ülke var ve bir çoğu mayıs ayında alacak. Bu çok saçma abi ben anlamıyorum. S23, s22 serisi her ülke için ayrı tarihlerde. Bu kadar tembel ve sorumsuz bir firma olamaz. Nefret ettim artık yılan hikayesine döndü olay. 

One UI 7 doğru düzgün dağıtmayan Samsung bir Android 16 One UI 8 yi geliştirmiş. Z Fold 7 serisi Android 16 ile çıkış yapacak. Madem Android 16 yı bu kadar kısa sürede verecektin ne diye Android 15 güncellemesi veriyorsun. Hiç verme daha iyi 
10 Comments
Galaxy S
Sadece tablet kaldı, tüm telefonları sattım.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
En güzeli
Berattd
Active Level 4
Galaxy S
Bide guncelleme sozu falan veriyorlar kac yıllık
Fiko35
Active Level 3
Galaxy S
çok haklısın hocam bende artık bıktım usandım simdi de test aşamasında görünüyor hala ne zaman dağıtıma çıkarırlar hic bilmiyorum ama umarım bu hafta sonuna kadar dağıtıma başlarlar
Galaxy S
Guncelmiyize bakmadınız sanırım mayısın sonunda.
Fiko35
Active Level 3
Galaxy S
s24 var bende ama 1 Nisan 4 mayıs arası yazıyor ondan dedim ama bilmiyorum bende
Galaxy S
Allah'tan tablet ekranı kırıldı satardım ama bosver.
brkbrk
Active Level 7
Galaxy S
Keisnlikle haklısınız. Maddi durumum el verdiği an başka markaya geçeceğim
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Bende