Original topic:

Nfc

(Topic created on: 04-11-2024 06:16 AM)
573 Views
edrolu10
Active Level 1
Options
Galaxy S
Öncelikle bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim 
Telefonumun pil değişti ve nfc lazim oldu telefon nfcyi görmüyorum sorun ne olabilir 

Civcilerim ve kedilerim hep beraber yemekte 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
NFC modülü arızalı olabilir. Yetkili servise götürmeniz gerekiyor.

View solution in context

8 Comments
edrolu10
Active Level 1
Galaxy S
.
0 Likes
edrolu10
Active Level 1
Galaxy S
Yaşam zayıf yaziyor pili telefona tanitma gibi bisey varmi yada telefon hafızasında kalan ariza olabilirmi bende arac mekanik elektronik üzerine calısiyorum20240411_083031_11704_1712813432.png
0 Likes
edrolu10
Active Level 1
Galaxy S
Nfcnin telefon üzerinde sökülebilen bir parçası varmı ben s9plus kullaniyorum pilden sonra ilk defa kullandim yok
0 Likes
Solution
Galaxy S
NFC modülü arızalı olabilir. Yetkili servise götürmeniz gerekiyor.
edrolu10
Active Level 1
Galaxy S
Pil degismeden once calisiyordu pilde kendi pilinden kotu oldu orijinal pil birde arka kapak takalım zaten satıcam 10 güne alanda arkadasim bozuk pille vermeyim. Ben yine 3 4 aylik 2. El s22 bakcam nasip olurda
0 Likes
Galaxy S
Servislere gelen yedek parçalar düzenli şekilde yenileniyor pilin bozuk olduğunu sanmıyorum çok yüksek ihtimalle yazılım attıktan sonra (serviste olursa harika olur) cihazın pili bir hafta içinde normale dönecektir. Eğer pil değişirken yazılım atıldı ise ve hala sorun devam ediyorsa parça garantisi kapsamında inceleme talep edin.
0 Likes
edrolu10
Active Level 1
Galaxy S
Benim yeğenim burda samsung servisi tv beyaz eşya klima telefon yok sadece disarda yaptırdım pil zayif diye yazıyor
0 Likes
edrolu10
Active Level 1
Galaxy S
Orjinal pil arka kapak taktirip vercem zaten s22 bakıyorum
0 Likes